Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort

Er is niet voldoende ruimte om een update te installeren. Wat kan ik doen?

Overslaan en naar inhoud gaan
Start support

Ondersteuningsthema's

Onderhoud en reparatiesApparaatOnline winkelen
Hoe kan ik mijn Nokia-telefoon veilig schoonmaken en desinfecteren?
Software en updates

Er is niet voldoende ruimte om een update te installeren. Wat kan ik doen?

Verwijder de gegevens van de app

Als de OTA-update voor een specifieke app is, kan het verwijderen van de gegevens voor die app het probleem oplossen. Opgelet, alle gegevens die in de app zijn opgeslagen, worden verwijderd.

Ga, om de gegevens van een app te verwijderen, naar Instellingen > Apps (of Applicatiebeheerder, afhankelijk van uw toestel). Klik vanuit hier op de app waar problemen mee zijn en kies dan om gegevens te verwijderen.

Neem, als het probleem zich ook blijft voordoen na het verwijderen van de gegevens van de app, contact op met de ontwikkelaar van de app.

De app verwijderen

U kunt proberen de app te verwijderen als zich dezelfde problemen blijven voordoen na het verwijderen van de gegevens van de app. Opgelet, alle gegevens die in de app zijn opgeslagen, worden verwijderd. Raak de te verwijderen app aan en blijf deze vasthouden. Sleep dan de app naar Verwijderen bovenaan het scherm.
Ziet u geen Verwijderen dan is de app waarschijnlijk een systeemapp die niet verwijderd kan worden.

Was deze informatie nuttig?