‌‌

Nokia 2.2

Bereik meer dankzij innovaties op het vlak van kunstmatige intelligentie

Android™

It just keeps getting better

Nokia 2.2 is een Android One gecertificeerde telefoon met de nieuwste Android 9 Pie software. Met 2 jaar lang software upgrades en 3 jaar maandelijkse veiligheidsupdates blijft je smartphone altijd op zijn best.

Geen onnodige apps of software van derden die je telefoon alleen maar vertragen. Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) leert je smartphone jouw gebruik en kan je genieten van een Android-ervaring die uitermate gebruiksvriendelijk en persoonlijk aanvoelt.

Meer informatie

De Google Assistant

Ontvang hulp dankzij één simpele klik - zowel onderweg als thuis.

Leven in snel tempo wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant-knop.1 Stel vragen, bekijk je planning of dim zelfs de lichten. De functie leert bovendien steeds bij terwijl je deze gebruikt. Haal dus meer uit je leven door minder gebruik te maken van je telefoon.

Meer informatie

Camera

Beter zicht in het donker

Nokia 2.2 biedt licht in de schemering. De 13 MP camera achteraan gebruikt geavanceerde beeldvorming om zelfs bij weinig licht een mooie foto te kunnen nemen.

Meer informatie

Xpress-on covers

Xpress jezelf

Vind je eigen stijl dankzij de verwisselbare Nokia Xpress-on covers. Deze worden gemaakt met dezelfde precisie als de oorspronkelijke cover en zijn vlot te verwisselen. Pas je cover dus gerust aan naargelang jouw stemming!

Ontwerp

Hoge kwaliteit. Prachtig ontwerp.

Je smartphone is ontworpen in Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hij is vervaardigd uit een stevige behuizing van polycarbonaat en voorzien van hoogglans afwerking. Schoonheid en kracht, in perfecte harmonie.

Nokia 2.2

Je smartphone voelt niet alleen gestroomlijnd aan, maar is ook voorzien van de nieuwste AI-technologie en zorgt mede door Android 9 Pie voor een gebruiksvriendelijke ervaring. En dankzij de maandelijkse veiligheidsupdates blijf je beter beschermd. Op het 5,71" HD+ display met AI-gestuurde beeldvorming zien je foto's er nog beter uit, zelfs bij weinig licht.

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Google, Android, Google Lens, gerelateerde logo's en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en -apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.