‌‌

Nokia 2.2

Bereik meer dankzij innovaties op het vlak van kunstmatige intelligentie

Nu kopen

Android™

It just keeps getting better

Nokia 2.2 is een Android One gecertificeerde telefoon met de nieuwste Android 9 Pie software. Met 2 jaar lang software upgrades en 3 jaar maandelijkse veiligheidsupdates blijft je smartphone altijd op zijn best.

Geen onnodige apps of software van derden die je telefoon alleen maar vertragen. Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) leert je smartphone jouw gebruik en kan je genieten van een Android-ervaring die uitermate gebruiksvriendelijk en persoonlijk aanvoelt.

Meer informatie

De Google Assistant

Ontvang hulp dankzij één simpele klik - zowel onderweg als thuis.

Leven in snel tempo wordt eenvoudig dankzij de Google Assistant-knop.1 Stel vragen, bekijk je planning of dim zelfs de lichten. De functie leert bovendien steeds bij terwijl je deze gebruikt. Haal dus meer uit je leven door minder gebruik te maken van je telefoon.

Meer informatie

Camera

Beter zicht in het donker

De avond wordt je beste vriend dankzij de 13 MP camera achteraan met geavanceerde beeldvorming bij weinig licht. Waar de avond je ook brengt, je legt altijd betere foto's vast.

Meer informatie

Xpress-on covers

Xpress jezelf

Vind je eigen stijl dankzij de verwisselbare Nokia Xpress-on covers. Deze worden gemaakt met dezelfde precisie als de oorspronkelijke cover en zijn vlot te verwisselen. Pas je cover dus gerust aan naargelang jouw stemming!

Ontwerp

Hoge kwaliteit. Prachtig ontwerp.

Je smartphone is ontworpen in Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hij is vervaardigd uit een stevige behuizing van polycarbonaat en voorzien van hoogglans afwerking. Schoonheid en kracht, in perfecte harmonie.

Nokia 2.2

Ontvang een gratis Forest Green Xpress-on-cover⁴

Voor een beperkte tijd, biedt Nokia 2.2 1 jaar uitgebreide garantie - dat betekent in totaal drie jaar garantie onder de beperkte fabrieksgarantie (Alleen geldig voor toestellen aangeschaft via de Nokia Phones shop)⁵

€ 119

Nu kopen

Dit is de prijs die je betaalt wanneer je het toestel online koopt bij de Nokia-telefoonwinkel. De prijs kan verschillen bij andere aanbieders, en hangt af van geheugen, kleur en andere opties.

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Google, Android, Google Lens, gerelateerde logo's en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en -apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

3 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

*Xpress-on covers sold separately.

4Geldig bij aankopen op mobileshop.nokia.com in Nederland in de periode 19/09/2019 - 31/12/2019 zolang de voorraad strekt. HMD heeft het recht de aanbieding te allen tijde in te trekken.

5 De Actie Uitgebreide Garantie geeft 1 jaar extra garantie bovenop de Beperkte Garantie van de Fabrikant aan elke klant die een Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus aanschaft in de mobiele online winkel van Nokia tussen 19-09-2019 en 31-12-2019 en inwoner is van Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. De Actie Uitgebreide Garantie biedt 1 jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar Beperkte Garantie van de Fabrikant, welke aanvangt vanaf de leverdatum van de telefoon. De klant dient 18+ jaar te zijn en akkoord te gaan met de regels van de aanbieding om deel te kunnen nemen. Om gebruik te maken van de service, dient men een geldig aankoopbewijs te overleggen zoals een bevestiging van jouw bestelling bij de online winkel van Nokia, met de aankoopdatum van de in aanmerking komende Nokia-smartphone.  De volledige voorwaarden kunnen hier gelezen worden.  Jouw persoonsgegevens worden gebruikt volgens het Privacybeleid van HMD Global. HMD behoudt zich het recht voor om de aanbieding te allen tijde te staken.