‌‌
Neem contact op met ondersteuning

Neem contact op

Chat met ons

Stuur ons je contactgegevens voordat je met onze klantenondersteuning gaat chatten.

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Beheer je online bestelling

Gebruikersgidsen
Gebruikershandleidingen

Nieuwste gebruikershandleidingen voor Nokia-toestellen

Bekijk alle gebruikershandleidingen
FAQ's

Meest bekeken artikelen en onderwerpen

Waarom stopt het opladen van mijn toestel soms voordat de 100% bereikt is?

Bij hoge of lage temperaturen wordt de oplaadbescherming ingeschakeld om een optimale en veilige werking van de batterij te garanderen. Om met normale snelheid te blijven opladen, verplaats je het toestel naar een omgeving met kamertemperatuur.

>

Mijn toestel laadt niet op. Wat moet ik nu doen?

Ga eerst na of het probleem niet ligt aan de stroomvoorziening of de aansluiting die je gebruikt. Je kunt dit snel controleren door je toestel in een ander stopcontact te steken en te controleren of het dan wel oplaadt. Als het stopcontact niet de oorzaak van het probleem is, kun je de voedingskabel of oplaadpoort van je toestel controleren om na te gaan of alles er normaal uitziet. Probeer vervolgens om je toestel volledig uit te zetten en de stekker in het stopcontact te steken. Denk eraan dat het 2-3 minuten kan duren voordat het opladen begint als de batterij helemaal leeg is.

>

Hoe kan ik mijn smartphone resetten en volledig herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen?

Let op: bij een harde reset worden alle gegevens, instellingen en inhoud op je smartphone volledig gewist en worden de oorspronkelijke fabrieksinstellingen hersteld. We adviseren je dringend om een back-up van je toestel te maken voordat je een harde reset uitvoert. Kijk hier voor meer informatie over hoe je op afstand een back-up van je smartphone kunt maken.

Als je je smartphone opnieuw wilt resetten en alle inhoud wilt wissen, controleer dan eerst of je telefoon is aangesloten op een voedingsbron. We raden ook aan om je batterij minimaal 50% op te laden voordat je een harde reset uitvoert.

Houd de toets Volume-hoger en de aan-/uittoets ongeveer 30 seconden tegelijkertijd ingedrukt of totdat het hoofdmenu wordt weergegeven). Kies vervolgens de actie die je wilt uitvoeren vanuit het hoofdmenu, in dit geval 'Gegevens wissen/fabrieksinstellingen herstellen'.

Je kunt ook een harde reset uitvoeren door te tikken op Instellingen > Back-up en reset> Fabrieksinstellingen herstellen > Telefoon herstellen > Alles wissen.

>
Service en reparaties

Service en reparatie

Nokia online herstellingsdienst

Heb je een probleem met je telefoon? Via onze online service dien je je Nokia smartphone gemakkelijk in voor herstelling.

Online herstellingsdienst
Garantie en verzekering

Garantie

Check de garantie

Vul de IMEI-code van het apparaat in om te controleren of uw garantie geldig is.

Waar staat de IMEI-code?

Android-telefoons Ga om de IIMEI-code op de telefoon te vinden naar Instellingen > Over Telefoon > Status > IMEI-informatie. Voer als uw telefoon twee IMEI-codes heeft IMEI1 in.

Klassieke telefoons Voer om de IMEI-code op de telefoon te vinden *#06# in op het toetsenbord op het hoofdscherm.

Kies je locatie
Check de garantie

Verzeker uw Nokia tegen schade

U kunt nu een Nokia-telefoonverzekering kopen binnen de 14 dagen die volgen op de aankoop van uw Android-telefoon. De verzekering is 12 of 24 maanden geldig en beschermt u tegen breuk, vloeistofschade en meer.

Koop een Nokia-telefoonverzekering