‌‌

Nokia 3.2

Google Play

U kunt uw Android-telefoon echt optimaal benutten met Google Play, waar apps, muziek, films en boeken voor uw entertainment in overvloed aanwezig zijn.

Een Google-account aan uw telefoon toevoegen

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google. Bevestig de vergrendelingsmethode van uw apparaat als hierom wordt gevraagd.
  2. Typ de aanmeldingsgegevens van uw Google-account en tik op Volgende of tik op Account maken om een nieuw account te maken.
  3. Volg de instructies op uw telefoon.

Apps downloaden

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van uw telefoon: er wachten meer dan genoeg apps in de Google Play Store die u daarbij kunnen helpen.1

1. Tik op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en zoek naar apps of selecteer apps uit uw aanbevelingen.
  3. Tik in de beschrijving van de app op Installeren om de app te downloaden en installeren.

Als u uw apps wilt weergeven, gaat u naar het startscherm en veegt u tweemaal omhoog vanaf de toets Startscherm.

Apps bijwerken

Werk uw Play Store-apps bij, zodat u over de nieuwste functies en foutcorrecties beschikt.

1. Tik op Play store > menu > Mijn apps en games en kijk of er updates beschikbaar zijn.
  2. Tik op de app waarvoor een update beschikbaar is en tik op UPDATEN.

U kunt ook alle apps tegelijk bijwerken. Tik in Mijn apps en games op ALLES UPDATEN.

Gedownloade apps verwijderen

Tik op Play Store > menu > Mijn apps en games, kies een app die u wilt verwijderen en tik op VERWIJDEREN.

Muziek, films of boeken downloaden met Google Play

Met Google Play krijgt u toegang tot muziek, films en boeken.

Tik op Muziek, Films of Boeken voor meer informatie.