‌‌

Nokia 3.2

Vingerafdruk-ID instellen

U kunt uw telefoon met één vinger ontgrendelen. Stel een vingerafdruk-ID in voor extra veiligheid. Let op: Deze functie wordt alleen ondersteund op Nokia 3.2 met 32 GB.

Een vingerafdruk toevoegen

1. Tik op Instellingen > Beveiliging en locatie > Vingerafdruk. Als u geen schermvergrendeling op uw telefoon hebt ingesteld, tik dan op Schermvergrendeling instellen.
  2. Selecteer de ontgrendelingsmethode die u als back-up wilt gebruiken voor het vergrendelingsscherm en volg de instructies op uw telefoon.