‌‌

VPN

U hebt een VPN-verbinding (Virtual Private Network) nodig om toegang tot uw zakelijke bronnen zoals intranet of zakelijke e-mail te krijgen, of u kunt een VPN-dienst voor persoonlijke doeleinden gebruiken.

Neem voor details over uw VPN-configuratie contact op met de IT-beheerder van uw bedrijf of ga naar de website van uw VPN-dienst voor aanvullende informatie.

Een beveiligde VPN-verbinding gebruiken

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > VPN.
  2. Als u een VPN-profiel wilt toevoegen, tikt u op add.
  3. Typ de profielgegevens zoals die zijn opgegeven door uw IT-beheerder of VPN-dienst.