Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Software-updates en back-ups

Een back-up van uw gegevens maken

Gebruik de back-upfunctie van uw telefoon als u uw gegevens wilt veiligstellen. Van de gegevens op uw apparaat (zoals Wifi-wachtwoorden en de oproepgeschiedenis) en app-gegevens (zoals instellingen en bestanden die door apps worden opgeslagen) wordt een externe back-up gemaakt.

Automatische back-ups inschakelen

1. Tik op Instellingen > Back-up maken en resetten en stel Back-up maken van mijn gegevens in op Aan.
  2. Tik op Back-upaccount om te selecteren naar welke account van uw gegevens een back-up wordt gemaakt.