Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Op het web browsen

Uw telefoon gebruiken om uw computer met internet te verbinden

U kunt onderweg heel eenvoudig internet op uw laptop gebruiken. Verander uw telefoon in een Wifi-hotspot en gebruik uw mobiele internetverbinding om toegang tot internet te krijgen met uw laptop of ander apparaat.

1. Tik op Instellingen > Meer > Tethering en draagbare hotspot.
  2. Schakel Draagbare wifi-hotspot in om uw mobiele internetverbinding te delen via Wifi of Bluetooth-tethering als u Bluetooth wilt gebruiken.

Het andere apparaat gebruikt gegevens van uw abonnement, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Neem voor informatie over beschikbaarheid en kosten contact op met uw netwerkserviceprovider.

De browser starten

Blijf op de hoogte van het nieuws en bezoek uw favoriete websites. U kunt Google Chrome op uw telefoon gebruiken om webpagina's op internet te bekijken. Chrome kan u ook waarschuwen voor veiligheidsrisico's.

Als u webpagina's wilt weergeven, moet u verbinding hebben met internet.

Tik op Chrome.

Beginnen met browsen

U hebt geen computer nodig. U kunt heel eenvoudig op internet browsen op uw telefoon.

1. Tik op Chrome.
  2. Typ een webadres en tik op arrow_forward.
Tip: als de netwerkserviceprovider geen vast bedrag in rekening brengt voor gegevensoverdracht, kunt u een wifinetwerk gebruiken om verbinding te maken met internet en gegevenskosten te besparen.

Een nieuw tabblad openen

Als u meerdere websites tegelijkertijd wilt bezoeken, kunt u nieuwe tabbladen in de browser openen en tussen de tabbladen schakelen.

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op het vak naast de adresbalk.
  2. Tik op add_box.

Schakelen tussen tabbladen

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op het vak naast de adresbalk.
  2. Tik op het gewenste tabblad.

Een tabblad sluiten

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op het vak naast de adresbalk.
  2. Tik op X op het tabblad dat u wilt sluiten.

Zoeken op het web

Verken het web en de buitenwereld met Google Zoeken. U kunt het toetsenbord gebruiken om uw trefwoorden te schrijven.

Doe het volgende in Chrome:

1. Tik op de zoekbalk.
  2. Schrijf uw zoekwoord in het zoekvak.
  3. Tik op arrow_forward.

U kunt ook een trefwoord uit de voorgestelde overeenkomsten selecteren.

Uw abonnement efficiënt gebruiken

Als u zich zorgen maakt over de kosten van uw gegevensgebruik, kan de telefoon voorkomen dat bepaalde apps gegevens verzenden of ontvangen wanneer ze op de achtergrond worden uitgevoerd.

1. Tik op Instellingen > Gegevensgebruik > Databesparing.
  2. Stel Databesparing in op Aan.