Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Een verbinding sluiten

Internetverbindingen sluiten

Verleng de gebruiksduur van uw batterij door internetverbindingen te sluiten die op de achtergrond geopend zijn. U kunt dat doen zonder apps te sluiten.

1. Tik op Instellingen > Wifi.
  2. Stel Wifi in op Uit.

Een mobiele internetverbinding sluiten

1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag.
  2. Tik op network_cell.
  3. Stel Mobiele gegevens in op Uit.

De vliegtuigmodus inschakelen

1. Tik op Instellingen > Meer.
  2. Schakel Vliegtuigmodus in.

In de vliegtuigmodus worden netwerkverbindingen verbroken en worden de draadloze functies van uw apparaat uitgeschakeld. Volg de instructies en veiligheidsvoorschriften van bijvoorbeeld een luchtvaartmaatschappij en alle toepasselijke wet- en regelgeving. Wanneer dit is toegestaan, kunt u verbinding maken met een Wifi-netwerk om bijvoorbeeld op internet te surfen, of kunt u in de vliegtuigmodus delen via Bluetooth inschakelen.