Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Aan de slag
Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Instellingen voor dubbele simkaarten

Als u een variant met dubbele simkaarten hebt, kunt u twee simkaarten in uw telefoon hebben, bijvoorbeeld één voor uw werk en één voor privégebruik.

Let op: Op apparaten met de mogelijkheid voor dubbele simkaarten ondersteunen SIM1- en SIM2-sleuven 4G-netwerken. Als u echter twee LTE-simkaarten gebruikt, ondersteunt de primaire simkaart 4G/3G/2G-netwerken, terwijl de secundaire simkaart alleen 2G ondersteunt. Neem voor meer informatie over uw simkaarten contact op met uw serviceprovider.

Kiezen welke simkaart u wilt gebruiken

Bij het bellen kunt u bijvoorbeeld kiezen welke simkaart u wilt gebruiken door op de bijbehorende knop SIM 1 of SIM 2 te tikken nadat u het nummer hebt gekozen.

Uw telefoon geeft de netwerkstatus voor beide simkaarten apart weer. Beide simkaarten zijn tegelijkertijd beschikbaar wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, maar wanneer één simkaart actief is, bijvoorbeeld om een oproep te plaatsen, is de andere mogelijk niet beschikbaar.

Uw simkaarten beheren

Wilt u niet dat werk uw vrije tijd verstoort? Of hebt u op één simkaart een goedkopere gegevensverbinding? U kunt beslissen welke simkaart u wilt gebruiken.

Tik op Instellingen > Simkaarten.

De naam van een simkaart wijzigen

Tik op de simkaart waarvan u de naam wilt wijzigen en typ de gewenste naam.

Selecteren welke simkaart u voor oproepen of een gegevensverbinding gebruikt

Tik onder Voorkeurssimkaart voor op de instelling die u wilt wijzigen en selecteer de simkaart.