Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Product- en veiligheidsinformatie

Netwerkdiensten en kosten

Voor het gebruik van sommige functies en diensten of het downloaden van inhoud inclusief gratis items is verbinding met een netwerk vereist. Hierdoor worden mogelijk grote hoeveelheden gegevens overgebracht, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Mogelijk moet u zich ook abonneren op sommige functies.

Belangrijk: 4G/LTE wordt misschien niet ondersteund door uw netwerkserviceprovider of de serviceprovider die u tijdens het reizen gebruikt. In die gevallen kunt u mogelijk geen oproepen plaatsen of ontvangen, berichten verzenden of ontvangen, of een mobiele internetverbinding gebruiken. Het wordt aanbevolen de hoogste verbindingssnelheid van 4G naar 3G te wijzigen, om ervoor te zorgen dat uw apparaat moeiteloos werkt, wanneer er geen volledige 4G/LTE-dienst beschikbaar is. Tik hiervoor op het startscherm op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken en zet Voorkeursnetwerktype op 2G/3G.

Opmerking: In sommige landen kunnen beperkingen gelden voor het gebruik van wifi. In de EU mag 5150–5350 MHz wifi bijvoorbeeld uitsluitend binnenshuis worden gebruikt en in de Verenigde Staten en Canada mag 5,15–5,25 GHz wifi uitsluitend binnenshuis worden gebruikt. Neem voor meer informatie contact op met de lokale autoriteiten.

Neem contact op met uw netwerkserviceprovider voor meer informatie.