Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Software-updates en back-ups

Uw telefoonsoftware bijwerken

Zorg dat u up-to-date blijft. Werk uw telefoonsoftware en apps draadloos bij om nieuwe en verbeterde functies voor uw telefoon te krijgen. Via software-updates kunt u ook de prestaties van uw telefoon verbeteren.

Beschikbare updates installeren

Tik op Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates > Controleren op update om te controleren of er updates beschikbaar zijn.

Als u een melding ontvangt dat er een update beschikbaar is, volgt u gewoon de instructies die op uw telefoon worden weergegeven. Als uw telefoon geheugen te kort komt, moet u mogelijk apps, foto's en andere zaken naar de geheugenkaart verplaatsen.

Waarschuwing: Tijdens het installeren van een software-update kunt u het apparaat niet gebruiken, zelfs niet om een alarmnummer te bellen, totdat de installatie voltooid is en het apparaat opnieuw is ingeschakeld.

Voordat u begint met de update, sluit u een lader aan of controleer u of de batterij van het apparaat voldoende stroom heeft en maakt u een verbinding met Wifi. De updatepakketten kunnen namelijk veel mobiele gegevens verbruiken.