Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

VPN

U hebt een VPN-verbinding (Virtual Private Network) nodig om toegang tot uw zakelijke bronnen zoals intranet of zakelijke e-mail te krijgen, of u kunt een VPN-dienst voor persoonlijke doeleinden gebruiken.

Neem voor details over uw VPN-configuratie contact op met de IT-beheerder van uw bedrijf of ga naar de website van uw VPN-dienst voor aanvullende informatie.

Een beveiligde VPN-verbinding gebruiken

1. Tik op Instellingen > Meer > VPN.
  2. Als u een VPN-profiel wilt toevoegen, tikt u op add.
  3. Typ de profielgegevens zoals die door uw IT-beheerder of VPN-dienst zijn opgegeven.