Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Camera

Uw foto's en video's

Foto's en video's op uw telefoon bekijken

Wilt u die belangrijke momenten nog eens beleven? Bekijk de foto's en video's op uw telefoon.

Tik op Foto's.

Uw foto's en video's naar uw computer kopiëren

Wilt u uw foto's en video's op een groter scherm bekijken? Verplaats ze naar uw computer.

U kunt het bestandsbeheer van uw computer gebruiken om uw foto's en video's naar de computer te kopiëren of te verplaatsen.

Sluit de telefoon aan op een computer met een compatibele USB-kabel. Open het meldingenpaneel en tik op de USB-melding om het type USB-aansluiting in te stellen.

Uw foto's en video's delen

U kunt uw foto's en video's snel en eenvoudig delen zodat uw vrienden en familie deze kunnen bekijken.

1. Tik in Foto's op de foto die u wilt delen en tik op share.
  2. Selecteer hoe u de foto of video wilt delen.