Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 6.2

Alle toestellen

Nokia 6.2

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Het volume regelen

Het volume wijzigen

Als u in omgevingen met veel lawaai uw telefoon niet goed hoort overgaan, of als oproepen te hard zijn, kunt u het volume aanpassen met behulp van de volumetoetsen aan de zijkant van uw telefoon.

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Het volume voor media en apps wijzigen

Druk op een volumetoets aan de zijkant van uw telefoon om de volumestatusbalk weer te geven, tik op settings en sleep de schuifregelaar op de volumebalk voor media en apps naar links of naar rechts.

Het geluid van uw telefoon dempen

Als u het geluid van uw telefoon wilt dempen, druk dan op de toets Volume omlaag, tik op notifications_none om uw telefoon in te stellen op alleen trillen en tik op vibration om het geluid geheel te dempen.

Tip: Wilt u de telefoon niet in de stille modus houden, maar kunt u nu niet beantwoorden? Als u het geluid van een inkomende oproep wilt dempen, drukt u op de toets Volume omlaag. U kunt ook instellen dat de beltoon wordt gedempt zodra u de telefoon oppakt: tik op Instellingen > Systeem > Gebaren > Volume dempen bij oppakken en schakel dit in.

Als u een inkomende oproep wilt kunnen weigeren door de telefoon om te draaien, tik dan op Instellingen > Systeem > Gebaren > Omdraaien om oproep te weigeren en schakel dit in.

Was deze informatie nuttig?

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Onze Engels chat is beschikbaar 24/7. Je kunt contact opnemen met onze Engelse chatondersteuning - vul eerst je contactgegevens in!

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.