Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Geïmplanteerde medische apparaten

Om mogelijke storing te voorkomen, raden fabrikanten van geïmplanteerde medische apparaten (zoals pacemakers, insulinepompen en neurostimulators) aan om altijd een afstand van minimaal 15,3 centimeter aan te houden tussen het draadloze apparaat en het medische apparaat. Personen met dergelijke apparaten moeten met het volgende rekening houden:

• Houd het draadloze apparaat altijd op meer dan 15,3 centimeter afstand van het medische apparaat.
  • Draag het draadloze apparaat niet in een borstzak.
  • Houd het draadloze apparaat tegen het oor aan de andere kant van het lichaam dan de kant waar het medische apparaat zit.
  • Schakel het draadloze apparaat uit als er enige reden is om te vermoeden dat er een storing plaatsvindt.
  • Volg de instructies van de fabrikant van het geïmplanteerde medische apparaat.

Als u vragen hebt over het gebruik van het draadloze apparaat wanneer u een geïmplanteerd medisch apparaat hebt, neemt u contact op met uw zorginstelling.