Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Het apparaat onderhouden

Behandel het apparaat, batterij, lader en accessoires met zorg. Met de volgende suggesties houdt u het apparaat in werkende staat.

• Houd het apparaat droog. Neerslag, vochtigheid en allerlei soorten vloeistoffen of vocht kunnen mineralen bevatten die corrosie van elektronische schakelingen veroorzaken.
  • Gebruik of bewaar het apparaat niet op stoffige of vuile plaatsen.
  • Bewaar het apparaat niet bij zeer hoge temperaturen. Hoge temperaturen kunnen schade aan het apparaat of de batterij veroorzaken.
  • Bewaar het apparaat niet bij zeer lage temperaturen. Wanneer het apparaat weer opwarmt tot de normale temperatuur, kan binnen in het apparaat vocht ontstaan waardoor het beschadigd kan raken.
  • Open het apparaat niet op een andere manier dan in de gebruikershandleiding wordt voorgeschreven.
  • Niet-geautoriseerde aanpassingen kunnen het apparaat beschadigen en kunnen in strijd zijn met de regelgeving met betrekking tot radioapparaten.
  • Laat het apparaat niet vallen en stoot of schud niet met het apparaat of de batterij. Een ruwe behandeling kan het beschadigen.
  • Het oppervlak van het apparaat mag alleen worden gereinigd met een zachte, schone, droge doek.
  • Verf het apparaat niet. Verf kan een correcte werking belemmeren.
  • Houd het apparaat uit de buurt van magneten of magneetvelden.
  • Om ervoor te zorgen dat uw belangrijke gegevens veilig zijn opgeborgen, moet u deze op minstens twee afzonderlijke plaatsen bewaren, bijvoorbeeld op het apparaat, geheugenkaart of computer, of belangrijke informatie noteren.

Bij langdurig gebruik kan het apparaat warm aanvoelen. In de meeste gevallen is dit normaal. Het apparaat kan automatisch trager worden, apps sluiten, het laden uitschakelen en indien nodig zichzelf uitschakelen om te voorkomen dat het te warm wordt. Als het apparaat niet naar behoren werkt, brengt u het naar het dichtstbijzijnde bevoegde servicepunt.