Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Uw telefoonsoftware bijwerken

Zorg dat u up-to-date blijft. Werk uw telefoonsoftware en apps draadloos bij om nieuwe en verbeterde functies voor uw telefoon te krijgen. Via software-updates kunt u ook de prestaties van uw telefoon verbeteren.

Beschikbare updates installeren

Tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Systeemupdate > Controleren op update om te zien of er updates beschikbaar zijn.

Als u een melding ontvangt dat er een update beschikbaar is, volgt u gewoon de instructies die op uw telefoon worden weergegeven. Als uw telefoon geheugen tekortkomt, moet u mogelijk foto's en andere zaken naar de geheugenkaart verplaatsen.

Waarschuwing: tijdens het installeren van een software-update kunt u het apparaat niet gebruiken, zelfs niet om een alarmnummer te bellen, totdat de installatie voltooid is en het apparaat opnieuw is ingeschakeld.

Voordat u begint met de update, sluit u een lader aan of controleer u of de batterij van het apparaat voldoende stroom heeft en maakt u een verbinding met Wifi. De updatepakketten kunnen namelijk veel mobiele gegevens verbruiken.