Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 7.2

Alle toestellen

Nokia 7.2

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Uw telefoon beveiligen

Uw telefoon beveiligen met uw vingerafdruk

U kunt uw telefoon met één vinger ontgrendelen. Stel een vingerafdruk-ID in voor extra veiligheid.

Een vingerafdruk toevoegen

  1. Tik op Instellingen > Beveiliging en locatie > Vingerafdruk. Als u geen schermvergrendeling op uw telefoon hebt ingesteld, tik dan op Schermvergrendeling instellen.
  2. Selecteer de ontgrendelingsmethode die u als back-up wilt gebruiken voor het vergrendelingsscherm en volg de instructies op uw telefoon.

Uw telefoon ontgrendelen met uw vinger

Plaats de vinger die u hebt geregistreerd op de sensor.

Als er een fout optreedt in de vingerafdruksensor en u geen andere ontgrendelingsmethode kunt gebruiken om de telefoon te herstellen of te resetten, is extra service van een geautoriseerde medewerker nodig. Het is mogelijk dat extra kosten in rekening worden gebracht en dat alle persoonlijke gegevens op uw telefoon worden verwijderd. Neem voor meer informatie contact op met het dichtstbijzijnde servicepunt voor uw telefoon of de leverancier van uw telefoon.

Was deze informatie nuttig?

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Onze Engels chat is beschikbaar 24/7. Je kunt contact opnemen met onze Engelse chatondersteuning - vul eerst je contactgegevens in!

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.