Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Een mobiele internetverbinding gebruiken

De mobiele internetverbinding inschakelen

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, tik op Mobiele gegevens en schakel Mobiele gegevens in.

De mobiele internetverbinding sluiten

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, tik op network_cellMobiele gegevens en schakel Mobiele gegevens uit.

Een mobiele internetverbinding gebruiken tijdens roaming

Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele netwerken en stel Roaming in op Aan.1
Tip: Als u uw gegevensgebruik wilt bewaken, tikt u op Instellingen > Netwerk en internet > Gegevensgebruik.

De vliegtuigmodus inschakelen

1. Tik op Instellingen > Network en internet > Geavanceerd.
  2. Schakel Vliegtuigmodus in.

In de vliegtuigmodus worden verbindingen met mobiele netwerken verbroken en worden de draadloze functies van uw apparaat uitgeschakeld. Volg de instructies en veiligheidsvoorschriften van bijvoorbeeld een luchtvaartmaatschappij en alle toepasselijke wet- en regelgeving. Wanneer dit is toegestaan, kunt u verbinding maken met een Wifi-netwerk om bijvoorbeeld op internet te surfen, of kunt u in de vliegtuigmodus delen via Bluetooth inschakelen.