Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Camera

Uw foto's en video's

Foto's en video's op uw telefoon bekijken

Wilt u die belangrijke momenten nog eens beleven? Bekijk de foto's en video's op uw telefoon.

Tik op Foto's.

Een video afspelen

Tik op Foto's en vervolgens op de video die u wilt afspelen.
Tip: Als u het afspelen wilt onderbreken, tikt u op pause. Als u het afspelen wilt hervatten, tikt u op play_arrow.

Een video snel vooruit- of terugspoelen.

Sleep de schuifregelaar onder aan het scherm naar links of rechts als u een video vooruit wilt spoelen of terug wilt spoelen.

Uw foto's en video's naar uw computer kopiëren

Wilt u uw foto's en video's op een groter scherm bekijken? Verplaats ze naar uw computer.

U kunt het bestandsbeheer van uw computer gebruiken om uw foto's en video's naar de computer te kopiëren of te verplaatsen.

Sluit de telefoon aan op een computer met een compatibele USB-kabel. Open het meldingenpaneel en tik op de USB-melding om het type USB-aansluiting in te stellen.

Uw foto's en video's delen

U kunt uw foto's en video's snel en eenvoudig delen zodat uw vrienden en familie deze kunnen bekijken.

1. Tik in Foto's op de foto die u wilt delen en tik op share.
  2. Selecteer hoe u de foto of video wilt delen.