Gebruikershandleiding voor Nokia 8

Alle toestellen

Nokia 8

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenVingerafdruk-ID instellenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Toetsen en onderdelen

Verken de toetsen en onderdelen van uw nieuwe telefoon.

Uw telefoon

1. Hoofdcamera's
  2. Audiostekker
  3. Microfoon
  4. Simkaarten en MicroSD-kaart
  5. Camera voorzijde
  6. Microfoon
  7. Luistergedeelte
  8. Volumetoetsen
  9. Aan/uit-/blokkeringstoets
  10. Vingerafdruklezer/startpagina
  11. Laderstekker
  12. Microfoon
  13. Luidspreker

Vermijd contact met de antenne wanneer de antenne in gebruik is. Contact met antennes kan de kwaliteit van de communicatie nadelig beïnvloeden en kan tijdens het gebruik leiden tot een kortere levensduur van de batterij door een hoger stroomverbruik.

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia niet gedurende langere tijd in de buurt van het apparaat, aangezien de kaarten hierdoor kunnen worden beschadigd.