Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia G50

Alle toestellen

Nokia G50

Aan de slag
Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Houd uw telefoon up-to-date

Uw telefoonsoftware

Houd uw telefoon up-to-date en installeer de beschikbare software-updates om nieuwe en verbeterde functies voor uw telefoon te krijgen. Met software-updates kunt u ook de prestaties van uw telefoon verbeteren.