Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Internet en verbindingen

Wifi activeren

Wifi inschakelen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Wifi.
  2. Schakel Wifi in.
  3. Selecteer de verbinding die u wilt gebruiken.

Uw wifiverbinding is actief wanneer network_wifi wordt weergegeven op de statusbalk boven in het scherm.

Belangrijk: Schakel encryptie in om de beveiliging van uw wifiverbinding te vergroten. Het gebruik van encryptie verkleint het risico van onbevoegde toegang tot uw gegevens.