Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia T20

Alle toestellen

Nokia T20

Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Camera

Basisprincipes van de camera

Een foto maken

Maak scherpe en levendige foto's. Leg de mooiste momenten vast in uw fotoalbum.

  1. Tik op Camera.
  2. Richt uw camera en stel scherp.
  3. Tik op panorama_fish_eye.

Een selfie maken

  1. Tik op Camera > om over te schakelen naar de camera aan de voorzijde.
  2. Tik op panorama_fish_eye.

Foto's maken met een timer

  1. Tik op Camera.
  2. Tik op en kies de tijd.
  3. Tik op panorama_fish_eye.
Was deze informatie nuttig?

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Onze Engels chat is beschikbaar 24/7. Je kunt contact opnemen met onze Engelse chatondersteuning - vul eerst je contactgegevens in!

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.