Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Toetsen en onderdelen

Uw tablet

Uw tablet

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor de volgende modellen: TA-1394, TA-1397, TA-1392.

1. Flitser
  2. Camera
  3. Luidspreker
  4. Aan/uit-/blokkeringstoets
  5. Volumetoetsen
  6. Microfoon
  7. Sim- en geheugenkaartsleuf (TA-1394, TA-1397), geheugenkaartsleuf (TA-1392)
  8. Hall-sensor
  9. Camera voorzijde
  10. Lichtsensor
  11. Luidspreker
  12. USB-aansluiting
  13. Headsetaansluiting

Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, headset of gegevenskabel zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

Onderdelen en aansluitingen, magnetisme

Sluit niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of externe headsets aansluit op de audioaansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Bepaalde onderdelen van het apparaat zijn magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit apparaat worden aangetrokken. Houd creditcards en andere magnetische opslagmedia niet gedurende langere tijd in de buurt van het apparaat, aangezien de kaarten hierdoor kunnen worden beschadigd.