Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Apps, updates en back-ups

Uw tabletsoftware bijwerken

Beschikbare updates installeren

Tik op Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Systeemupdate > Controleren op update om te zien of er updates beschikbaar zijn.

Als u een melding ontvangt dat er een update beschikbaar is, volgt u de instructies die op uw tablet worden weergegeven. Als uw tablet te weinig geheugen heeft, moet u mogelijk foto's en andere zaken naar de geheugenkaart verplaatsen.

Waarschuwing: tijdens het installeren van een software-update kunt u het apparaat niet gebruiken, totdat de installatie voltooid is en het apparaat opnieuw is opgestart.

Voordat u begint met de update, sluit u een lader aan of controleer u of de accu van het apparaat voldoende stroom heeft en maakt u een verbinding met wifi. De updatepakketten kunnen namelijk veel mobiele gegevens verbruiken.