Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 og Nokia-telefoner

Nokia-telefoner og Android™ 11. Bra saker.

Alltid det aller nyeste

Anerkjent, sikker og bygd for å vare – det er løftet som følger en Nokia-telefon, og vi leverer som lovet med den nyeste og beste Android-versjonen. Nå har Android 11 kommet, og samtaler, personvern og digital velvære står i sentrum.

Meldinger

Hold samtalen i gang

Slutt å hoppe fra app til app – svar til alle samtalene fra ett og samme sted. Meldinger fra toppkontaktene dine kan vises på låseskjermen, så du alltid får med deg det dine nærmeste og kjæreste sender deg.

Meldinger

Bobler

Fest samtaler slik at de vises over andre apper. Uansett hva du gjør, er du bare ett trykk unna chatten.

Apptillatelser

Du er sjefen

Få mest mulig ut av appene, uten å miste kontrollen. Gi tilgang til mikrofon, kamera eller posisjonsdata på engangsbasis, slik at appen må be om tillatelse igjen neste gang den trenger tilgang.

Sikkerhet

Sikker og stabil. Enkelt.

Android 11 gir deg sikkerhet og personvern på samme måte som appene dine får oppdateringer via Google Play. Og med Nokia-telefonenes månedlige oppdateringer kan du være trygg på at telefonen din er utstyrt med de nyeste sikkerhetsmekanismene.

Google Assistant

Hjelp på farten

Google Assistant er alltid med deg i mobilen for å hjelpe deg å få ting gjort raskt og planlegge fremover, så du kan fokusere på det som er viktig. Administrer oppgavelister, få veibeskrivelser og hold kontakten på farten – alt med bare stemmen.

Digital velvære

En god morgen starter med en god natts søvn

Finn roen med leggetidsmodus, som automatisk senker telefonens volum og setter skjermen i svart-hvitt-modus. Start dagen med den nye og forbedrede klokken – bli vekket av favorittsangen din og en gradvis lysere skjerm med soloppgang-alarm.

Bedriftsfunksjoner

Rett på sak

Få en kombinert oversikt over både arbeid og personlige ting i for eksempel kalenderen og påminnelsene. Med nye funksjoner for ressursforvaltning kan IT-avdelinger ivareta sikkerheten for bedriftstelefoner uten at brukere må gi innsyn i personlig bruk av telefonen.

For bedrifter

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube og andre varemerker tilhører Google LLC.