Discover Android 9 Pie

‌‌

Android™ 9 Pie

Nokia-telefoner med Android 9 Pie

Avansert kunstig intelligens til tjeneste. Android 9 Pie justerer seg til deg og måten du bruker Nokia-smarttelefonen din på, og lærer seg preferansene dine mens du bruker den, slik at du får en raskere og smidigere opplevelse.

Ren Android

App-handlinger

Utforsk

Maskinvare

Justert for deg

Maskinvare

Justert for deg

Det justerbare batteriet lærer hvordan du liker å bruke favorittappene dine, og prioriterer dem over apper du ikke bruker så ofte. Dette forbedrer batterilevetiden. Og for ideelle skjerminnstillinger har Android 9 Pie justerbar lysstyrke som lærer og justerer lysstyrken automatisk avhengig av hvordan du liker å bruke den.

Slices

Mer informasjon, raskere

Uansett om du sjekker fakta, slår opp reiseruter eller bestiller mat, gjør Slices det enklere å finne det du trenger. Den får automatisk frem de beste og mest relevante delene av favorittappene dine til overflaten.

UI

The easy way

Android 9 Pie har et forbedret brukergrensesnitt med bedre sikkerhet og intuitiv navigering. Bruk bevegelser i stedet for knapper for enklere og raskere bytte mellom apper.

Digital velvære

Better quality of life

Forstå mer om hvordan du bruker Nokia-smarttelefonen din – se hvor mange varsler du får, og hvor mye tid du bruker i appene og hvor ofte du sjekker telefonen. Sett daglige begrensninger på en enkel måte, eller bytt til Ikke forstyrr for å koble fra når som helst.