Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

SAP kjører på Nokia-telefoner

Skip to main content
Tilbake

SAP kjører på Nokia-telefoner

«Sikkerheten var en viktig grunn til at vi valgte telefoner fra Nokia.»

Jarmo Akkanen
SAP

HMD Global – the home of Nokia phones – tilbyr attraktive priser, og forplikter seg til å levere opptil tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Dette var viktige faktorer i SAPs valg.

Jarmo Akkanen, Global Service Owner – Mobile Operations i SAP, forklarer: «Med vår gamle EMM-løsning var vi bundet til en enkelt leverandør av Android-telefoner. Vi ønsket å endre dette så snart som mulig for å gi kollegene våre flere valgmuligheter. Vi kom fram til at Android Enterprise Recommended-programmet, som ledes av Google, var en god mulighet for oss til å utvide vårt utvalg av administrerte jobbtelefoner.»

Akkanen ble også imponert over Nokia-telefonene: «Sikkerheten var en av de viktigste grunnene til at vi valgte HMD Global som leverandør av Android-telefoner.»

HMD Global har jobbet for sitt gode omdømme når det kommer til sikkerhet, sier Andrej Sonkin, General Manager of Enterprise Business i HMD Global. «Vi har forpliktet oss til å levere månedlige sikkerhetsoppdateringer i opptil tre år fra lansering, i tillegg til to store systemoppgraderinger. Dette oppfyller ikke bare kravene for Android Enterprise Recommended – det overgår dem.»

SAP eier rundt 100 000 administrerte enheter, så IT-teamet ser alltid etter muligheter til å kutte de totale kostnadene av disse. Med Nokia-telefoner kan SAP nå tilby ansatte i alle avdelinger et utvalgt av kraftige og rimelige mobile enheter.

Dette har fordeler langt utover bunnlinjen. Akkanen forklarer: «Som et globalt selskap må vi vurdere samfunnsøkonomiske aspekter, som levekostnader, i alle landene vi opererer i. I utviklingsland og fremvoksende land blir det vanskelig å forklare hvorfor vi bare tilbyr telefoner som koster over 1000 dollar.»

I denne situasjonen var kraftige og rimelige Nokia-telefoner den perfekte løsningen.

Akkanen setter også pris på at Nokia-telefonene inngår i Android One-programmet, og sier: «Disse enhetene leverer det de lover: en frisk og sikker opplevelse med sikkerhetsfunksjoner integrert på alle nivåer, kontinuerlige oppdateringer, og et enkelt grensesnitt, fritt for overflødige apper.»

Android One-telefoner leveres fri for alle typer bloatware, og kjører en ren, umodifisert versjon av Android, men kun et lite utvalg kuraterte apper langt inn.