Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

YBS går over til Nokia-telefoner

Skip to main content
Tilbake

YBS går over til Nokia-telefoner

«Nokia 7 Plus tilbyr spesifikasjoner i toppklasse til en budsjettvennlig pris»

Andrew Ellison
YBS

Yorkshire Building Society (YBS) er Storbritannias tredje største boligbyggelag. Mobilinfrastrukturen skulle fornyes for gi de ansatte så gode arbeidsverktøy som mulig, og for å implementere en enhetlig endepunktstrategi.

Etter omfattende tester valgte YBS Nokia 7 Plus-telefoner for å levere en bedre brukeropplevelse, enklere administrasjon, og sikkerhet i særklasse.

«I lys av den økende betydningen av mobil tale- og datakommunikasjon, har det vært nødvendig for oss å utarbeide en mobilitetsstrategi som kan holde tritt med langsiktige tekniske utfordringer», forklarer Andrew Ellison, EUC Delivery Manager hos YBS.

Han legger til: «Etter tre måneder med testing og markedsundersøkelser bestemte vi oss for å migrere infrastrukturen over til Android-baserte mobile enheter, og kun enheter som inngår i Android Enterprise Recommended.»

Etter å ha undersøkt Android Enterprise Recommended-enheter fra en rekke produsenter, valgte YBS Nokia 7 Plus som sin nye standardtelefon i organisasjonen. «Tilbakemeldinger fra pilotbrukere sier at Nokia-telefonen har et flott, robust design, mens brukergrensesnitt og applikasjoner oppleves som smidige. Den har også et batteri som varer lenge, og gir stabil dekning på mobilnettet og ved bruk av Bluetooth®-tilkobling.»

Ellison viser til to andre viktige kriterier for kjøp: «Nokia 7 Plus byr på spesifikasjoner i toppsjiktet, mens prisen er budsjettvennlig. I tillegg leverer HMD Global tre år med jevnlige og raske sikkerhetsoppdateringer til sine Nokia-telefoner.»