Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Heart Longevity Plant Arrow right Play

Stopp hackere med sikkerhet fra Android Enterprise

Skip to main content

For bedrifterDin one-stop shop for bedriftsmobilitet

Verdens bredeste Android Enterprise Recommended-utvalg. Mer enn bare mobile enheter – vi tilbyr også løsninger til å holde dem beskyttet, administrert og tilkoblet. Og den legendariske påliteligheten som Europas ledende mobilprodusent er kjent for.

Ta kontakt for å finne den beste løsningen for din bedrift, eller oppdag hele utvalget av smarttelefoner vi tilbyr for alle typer virksomheter, inkludert SME.

Techradar Pro #1-rangering

Nokia XR20 kåret til beste forretningssmarttelefon

Den robuste Nokia XR20 har blitt designet for selv de mest krevende virksomheter, med sin IP65-vannmotstandssertifisering, kabinett med militær standard og tøffeste skjermglass som finnes, og har til og med fire års sikkerhetsoppdateringer.

Og nå har Android Enterprise Recommended Nokia XR20 blitt kåret til dagens nr. 1 forretningssmarttelefon.

Les mer

Det største utvalget

Sikre smarttelefoner og nettbrett til enhver pris

Ta den riktige avgjørelsen for din bedrift uansett størrelse.

Når du velger en Android Enterprise Recommended Nokia-telefon, uansett hvilken modell du kjøper, får du to år med programvareoppgraderinger til Android og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer1. For utvalgte enheter kan du også dra nytte av en fjerde sikkerhetsoppdatering som en verdiøkende tjeneste.

Og med verdens bredeste utvalg av Android Enterprise-anbefalte smarttelefoner og nettbrett, kan du velge den beste enheten for enhver brukers og bransjebehov.

Visste du at bedrifter kan kjøpe opptil 10 enheter om gangen og få en MVA-faktura for kjøpet!

Se telefonene

Nokia XR20 : Hverdagssikret for det lange løp

Kontakt oss

Nokia G21: Støtte i årevis og batteri i dagevis

Kontakt oss

love it

Vi skaper innovative opplevelser slik at du får det meste ut av alle enhetene våre og til en utrolig verdi. Vi bryr oss om hver telefons design – vakker, tidløs finsk estetikk, med en nordisk/skandinavisk fargepalett.

trust it

Regelmessige sikkerhetsoppdateringer i flere år for alle Nokia-telefoner uansett hvilket segment den er laget for. Nokia-enheter har det beste fra Android, uten bloatware eller rot som hindrer deg nyte den rene Android-opplevelsen.

keep it

Overlegen holdbarhet, slik at du kan bruke telefonen uten å måtte kjøpe en nyere modell lenger. Nokia-telefoner er bygget for å vare, og den gjennomgår tøffere tester enn bransjegjennomsnittet. Lengre beskyttelse for varig sikkerhet – 3 år med sikkerhetsoppdateringer

Kontakt oss

Oppgrader produktiviteten din

Nokia T20 – et nettbrett som er laget for å vare

En skarp 2K 10,4" skjerm, langvarig batterilevetid og oppdatert sikkerhet er bare noen av måtene Nokia T20 vil oppgradere produktiviteten din – enten på kontoret eller ut under en reise.

Basert på vårt legendariske Pure Android-operativsystem, Nokia T20 er den første Android Enterprise Recommended nettbrett som mottar to års Android OS-oppgraderinger, og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer.

Finn ut mer
Close-up of the camera on the Nokia T20

Et nettbrett som er laget for å vare

Manage business devices your way

Med HMD Enable Pro – HMDs EMM-løsning – kan selskapets IT-avdeling forsyne Nokias smarttelefoner og nettbrett med de nødvendige appene og konfigurasjonene for bestemt oppgave. HMD Enable Pro er effektiv, brukervennlig og fleksibel, bygget på Android Management API, noe som gjør løsningen fremtidssikker og sikrer at du får fordelene med de nyeste Android Enterprise-funksjonene. Og det fungerer på alle Android 9 GMS og nyere enheter.

Finn ut mer

Your global IoT data roaming connectivity solution

Med HMD Connect Pro kan bedriften din nyte global og pålitelig dekning med tilgang til over 200 destinasjoner globalt. Alle dataene dine rutes med sikkert, og du kan kontrollere SIM-kortene via en administrasjonskonsoll, uansett hvor i verden de tilkoblede enhetene dine er. Vår løsning er bygget på Nokia WING, som er utprøvd med millioner av SIM-kort tilkoblet globalt.

Finn ut mer

Forsikrings- og garantiavtaler for Nokia-telefoner

Med Nokia telefonforsikring har du dekning for skader ved uhell, inkludert vannskader, over hele verden. Nokia telefonforsikring pluss dekker i tillegg tyveri. Velg mellom 1 eller 2 års varighet. Nokias utvidede garanti for telefoner, som utvider produsentens garantiperiode med ett år og dekker mot mekaniske feil, er også tilgjengelig.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud på dekning av din flåte av Nokia-bedriftstelefoner.

Om forsikringsordninger
Nokia T20 stays secure with regular updates

Mobil sikkerhet

Vær sikker på at virksomheten din er i trygge hender

Smarttelefoner har blitt en integrert del av arbeidslivet, så det er avgjørende å vurdere sikkerheten til mobile enheter og forretningsdataene de lagrer og får tilgang til. Så når det kommer til våre bedriftsklare smarttelefoner, er sikkerhet vår førsteprioritet.

Alle Nokias smarttelefoner og nettbrett med Android Enterprise Recommended-merket beskytter dataene dine med omfattende flerlagssikkerhet. Og med tre år med månedlige oppdateringer 1 er bedriften din beskyttet mot de siste cybertruslene i dag og langt inn i fremtiden.
Se de siste sikkerhetsoppdateringene

Kundens stemme

Brukerhistorier

Lörrach-brukerhistorie

Lörrach Council i Tyskland drar nytte av sikker mobilkommunikasjon med Nokia 7.2 og Nokia 8.3 5G

Finn ut mer
Brukerhistorie av LumiraDx

Akselererer COVID-19-diagnostikk med effektiv IoT-tilkoblingsadministrasjon

In-tech GmbH casestudie

Wi-Fi-anrop på Nokia 4.2 og Nokia 5.1 Plus gir oss bedre tilkobling hos In-tech

Studie fra CCS Insight

Android-baserte smarttelefoner fra Nokia: Nye utfordrere i bedriftsmarkedet for mobile enheter

Finn ut mer
Isle of Wight Council casestudie

Isle of Wight Council sikrer 650 Nokia 5.3-smarttelefoner

Vessel casestudie

Vessel engasjerer HMD Connect Pro for å revolusjonere pasientdatastyring

Nokia

Nokias telefoner overgår Nokias egne standarder

Finn ut mer
SAP

SAP kjører på Nokia-telefoner

Mukava

Sikkerhet for å beskytte dine mest sensitive data

Accon avm

Accon avm bruker Nokia-smarttelefoner til sikker FMI-kommunikasjon for bedrifter

Finn ut mer
YBS

YBS går over til Nokia-telefoner

EnBW

Slik ble Nokia de foretrukne smarttelefonene hos EnBW

BærekraftBygget for å beskytte morgendagen

Vi har jobbet ekstremt hardt med utvkling av bærekraftsstrategien vår siden 2017, og innsatsen vår gir resultater. Vi ble anerkjent av bærekraftvurderingsbyrået EcoVadis, som ga oss en gullmedalje i 2021, noe som utdeles kun til de 6 % beste i bransjen for engasjement innen bærekraftig praksis. Men vi er ikke ferdige ennå.

Innbytteprogram for bedrifter

Vi tror at redusering av vår miljøpåvirkning kan være til fordel for både bedrifter og planeten. Det er derfor vi gir deg kreditt til dine neste bedriftstelefoner når du bytter inn dine gamle enheter for sikker resirkulering.

Ta kontakt via skjemaene nedenfor for å få mer informasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed, så tar vi kontakt

Kundestøtte for forbrukere finner du på nokia.com/phones/support

Velg Android Enterprise Recommended Nokia-telefoner til dine ansatte og din bedrift, og få bedre sikkerhet, styringsverktøy og pålitelighet, levert av et Europeisk merke du kan stole på. Personopplysningene dine blir behandlet i henhold til HMD Global sine retningslinjer for personvern.

Takk for din interesse for Nokia-telefoner for bedrifter. Et medlem av teamet vårt vil snart ta kontakt med deg.

Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1To år med programvareoppgraderinger til Android og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer beregnes fra global salgsstart.