Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Arrow right

Nokia 105 new model

Hold kontakten og snakk lenger.

Farge
Modell
Dual SIM

Snakk med alle

Nokia 105

Snakk med alle med den nyeste Nokia 105. Lang batterilevetid sikrer at du holder kontakten enda lenger, og samtidig vil det moderne, ergonomiske designet sørge for at du er komfortabel uansett hvor lenge samtalen varer. Kroppen i polykarbonat gir deg stil og substans, og den gjennomgående fargen reduserer synligheten av eventuelle riper. Det er plass til opptil 2000 kontakter og opptil 500 SMS-er. Og når du ikke snakker, kan du ta det rolig med litt spilling eller slappe av med radioen.

Fullstendige spesifikasjoner

batteri

Snakk fra daggry til skumring

Gjør samtalen enda lenger med et langvarig batteri som lar deg snakke i timevis. Gir deg en grunn mindre til å si «ha det».

Radio

Radiodager

Koble til hodetelefoner og lytt til musikk, nyheter og sport på farten med den innebygde radioen 1.

Spill

Snaker om nostalgi

Når du er ferdig med å snakke, kan du ta en pause og kose deg med Snake på den 1,77 tommer store skjermen. Den kommer også med fire andre forhåndsinstallerte spill fra Gameloft, inkludert Tetris, Sky Gift og Airstrike. Topp underholdning mens du er på farten.

Lommelykt

Bli lys

Du er alltid forberedt med den innebygde lommelykten som lyser opp i mørket for deg.

Utforming

Det beste fra begge verdener

Det moderne og det slitesterke forenes, og resultatet er en arbeidshest av en telefon med et ergonomisk design som ligger perfekt i hånden.

FargeEkte farger

Laget i gjennomfarget materiale for å skjule riper, og tilgjengelig i følgende farger: svart, blå og rosa.

Ramme i polykarbonatSolid byggekvalitet

Nokia 105 er bygd i en kropp av slitesterkt polykarbonat, så det er en solid telefon rett ut av esken, og slik holder den seg – samme hva livet utsetter den for.

NummertastaturTrykk på de rette knappene

Separate knapper på nummertastaturet gir bedre brukervennlighet og gjør oppringing og teksting enkelt.

Kapasitet

Lagre dem alle

Med kapasitet for opptil 2000 kontakter er det plass nok til alle. I tillegg er det plass til 500 SMS-er, så du har nok av plass til alle meldingene dine.

Nokia 105

Vinner av iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 105 ble nylig valgt som vinner av iF DESIGN AWARD, en verdenskjent designpris som deles ut av det Hannover-baserte iF International Forum Design GmbH.

Se iF DESIGN-profilen

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Tilbudsvariasjoner kan gjelde, sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt, kan endres uten varsel. Alle bilder er kun brukt til illustrasjonsformål.

1 For å bruke FM-radio kreves kompatible hodetelefoner som kan selges separat. 2Forhåndsinstallert(e) systemprogramvare og -apper bruker en betydelig del av minnet. 3Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.