Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Oppdag kraften til AI

Underholdning som varer

Underholdning dagen lang

Fortap deg i favorittseriene og -filmene dine enda lenger med AI-assistert 2-dagers batterilevetid1. Og blås liv i gode historier med en 6,2 tommer stor skjerm med 19:9-format og HD+.

Finn ut mer

Moderne design og funksjoner

Designet med deg i tankene

Nokia 2.3 ser bra ut og føles solid. Og med ansiktsbiometri er passordet ditt like unikt som deg – et kjapt blikk, så er du inne.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Android™

Klar for Android 10 og videre

En telefon som bare blir bedre og bedre. Nokia 2.3 er Android One-sertifisert, og det betyr at du får en ren programvareopplevelse med et effektivt grensesnitt og null bloatware. To år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer sørger for at telefonen er sikker og fungerer så godt som da den var ny.

Google Assistant

Litt hjelp hvor enn du går

Google Assistant-knappen2 er der for å holde tritt med det travle livet ditt. Still spørsmål, se timeplanen din eller sjekk trafikken. Assistenten din lærer underveis og tilpasser seg, så du kan få mer ut av livet ved å gjøre mindre med telefonen.

Funksjoner

Nokia 2.3

Oppdag kraften i AI med Nokia 2.3. Den varer i opptil to dager1 med adaptiv batteriteknologi, tar flotte bilder med AI-bildebehandling – også i dårlig lys – og låses opp med et raskt blikk. Blås liv i gode historier med en imponerende 6,2-tommers skjerm med 19:9-format og HD+. I tillegg er telefonen klar for Android 10 og videre, så du kan se fram til to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer.

Skjerm

Skjerm

6,2” HD+-skjerm med in-cell-teknologi, 19:9 bildeformat og kamerafelt.

Batteri

Batteri

AI-assistert adaptiv batteriteknologi gir opptil to dager batterilevetid1 på en enkelt lading.

Kameraer

Kameraer

Hovedkamera med to sensorer på 13 og 2 MP, eksklusive bokeh-effekter og fokusjustering.

Ansiktsgjenkjenning

Ansiktsgjenkjenning

Biometrisk ansiktsgjenkjenning for rask og sikker opplåsing.

Fullstendige spesifikasjoner

Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

1 Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

3 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

4Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.