Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Få et forsprang med AI-innovasjoner

Android™

Det blir bare bedre og bedre

Nokia 2.2 er en Android One-sertifisert telefon som leveres med Android 9 Pie, som er nyeste versjon. Inkludert er 2 år med oppgraderinger av operativsystemet og 3 år med månedlige sikkerhetsoppdateringer, slik at telefonen holder seg et hakk foran konkurrentene.

Fri for rotete programvare fra tredjeparter som kun er til hinder, og med en AI som lærer hvordan du bruker telefonen. Resultatet er en rendyrket Android-opplevelse som føles personlig.

Finn ut mer

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Google Assistant

Få hjelp på farten eller hjemme med bare ett tastetrykk

Et effektivt liv med høyt tempo er mulig med Google Assistant-knappen1 Still spørsmål, se timeplanen din eller demp belysningen. Funksjonen lærer mer, desto mer du bruker den. Slik kan du gjøre mer med livet ditt ved å gjøre mindre med telefonen.

Finn ut mer

Kamera

Se bedre i mørket

Natten er din nye venn med et hovedkamera på 13 MP som bruker avanserte nattbildefunksjoner. Ta bedre bilder på veien, hvor enn kvelden tar deg.

Oppdag flere funksjoner

Xpress-on-deksler

Xpress yourself

Finn din stil med utskiftbare Nokia Xpress-on-deksler. Bytt deksel etter humøret. De er lett utskiftbare og laget med samme presisjon og øye for detaljer som selve telefonen.

Design

Høy kvalitet. Fantastisk design.

Telefonen er designet i Europa og bygget for å leve opp til høyeste kvalitetsstandard. Bygd i solid polykarbonat med høyglans-finish. Skjønnhet og styrke i perfekt harmoni.

Nokia 2.2

Med det nyeste av AI-teknologi og Android 9 Pie går alt silkemykt på telefonen din, rett ut av esken. Og med månedlige sikkerhetsoppdateringer blir telefonen din bare bedre. Med 5,71-tommers HD+-skjerm og AI-drevet nattbildefunksjon ser alle bildene dine enda bedre ut. Bare prøv – trykk på Google Assistant-knappen og si «Ta en selfie!»

Registrer deg
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt, kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

Google, Android, Google Lens, relaterte logoer og andre varemerker tilhører Google LLC.

1 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

2Forhåndsinstallert(e) systemprogramvare og -apper bruker en betydelig del av minnet.

3Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

*Xpress-on covers sold separately.