Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter 4G 4G Design Battery Game Arrow right

Nokia 225 4G

Funksjonstelefoner
Nokia 225 4G

Funksjonstelefon med 4G og premium-design.

Farge

Nokia 225 4G

Det klassiske møter det moderne i Nokia 225 4G. Det er mange fordeler med 4G, som bedre samtalelyd, sosiale medier og spill på nettet. Nummertastaturet med ytelse i ypperste klasse og separate funksjonstaster gjør tasting og navigering enda mer presis – og fargene i høyglansfinish gir telefonen en premium-følelse. I tillegg kommer den buede baksiden, kanter med ekstra godt grep, lang batterilevetid og holdbarhet, så Nokia 225 4G leverer virkelig på alle punkter. Du får også med nødvendigheter som Facebook, Snake, prøveversjoner av spill og et innebygd kamera – så du kjeder deg aldri.

Fullstendige spesifikasjoner

Lynrask 4G

Dra nytte av blant annet bedre samtalekvalitet, sosiale medier og flerspillerspill med 4G.

Premium design

Nyt den ekstra komfortable, buede baksiden, et førsteklasses nummertastatur og high-end finish.

batteri

Grip dagen med langvarig batteri og solid design.

Underholdning

Prøv det innebygde kameraet, den trådløse FM-radioen og et utvalg underholdende spill.

Premium design. Fordelene med 4G.

Se nå

4G

Heng med med 4G

Få mest mulig ut av det moderne i Nokia 225 4G med rimelig 4G – kos deg med blant annet klar samtalekvalitet, sosiale medier og flerspillerspill.

Premium design

Førsteklasses finish

Det er lett å være presis med et nummertastatur med ytelse i ypperste klasse, komfortabel avrundet bakside og separate funksjonstaster. Telefonen kommer med high-end høyglansfinish i flere farger.

Lang levetid

Kommet for å bli

Grip dagen med en telefon som ikke holder deg igjen. Med et langvarig batteri på 1150 mAh 1 og den velkjente Nokia-holdbarheten, er Nokia 225 4G bygget for å vare.

Underholdning

Du kjeder deg aldri

Med Nokia 225 4G kjeder du deg aldri. Prøv det innebygde kameraet, lytt til trådløs FM-radio eller slå rekorden i favorittspillet ditt.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

1Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

2 Varierer avhengig av om 2G-, 3G- eller 4G-nettverk er i bruk.

3 Forhåndsinstallerte systemprogramvare og apper tar opp en vesentlig del av lagringsplassen.