Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Se mer, gjør mer

Større og bedre

Den er stor. Og den er smart.

La deg rive med av alt favorittinnholdet ditt med en skjerm som er bygget for streaming. Den tilpasser seg omgivelsene dine, enten du er utendørs eller innendørs. Opplev kameraer uten begrensninger, konstruert for å fungere i alt slags lys. Lagre minnene dine med både interne og eksterne lagringsalternativer. Deretter kan du holde alt trygt ved bruk av skjermopplåsing med ansiktsgjenkjenning.

Batteri

Dagen vil gå som en lek

La laderen ligge igjen hjemme over helgen. Batteriet til Nokia 3.2 varer opptil to dager på én enkelt lading1. Det er forsterket med KI som lærer hvordan du bruker telefonen for å minimere app- og strømforbruken, for en batterilevetid utenom det vanlige.

Google Assistant

Få hjelp på farten eller hjemme med bare ett tastetrykk

Et effektivt liv med høyt tempo er mulig med Google Assistant-knappen3. Still spørsmål, se timeplanen din eller demp belysningen. Funksjonen lærer mer, desto mer du bruker den. Slik kan du gjøre mer med livet ditt ved å gjøre mindre med telefonen.

Se hva den kan gjøre
Se hva den kan gjøre

Android™

Det blir bare bedre og bedre

Nokia 3.2 tilbyr en ren Android-opplevelse med Android One, som drives av Android 9 Pie. Ikke noe rot, ingen programvare fra tredjeparter og gratis sikkerhetsoppdateringer hver måned som, utrolig nok, ikke gjør mobilen din tregere.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 3.2

Tilgjengelig for kjøp nå

Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. aptX er et varemerke fra Qualcomm Technologies International, Ltd., registrert i USA og andre land. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

3 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk. Der Google Assistant ikke er tilgjengelig, blir det erstattet med Google Search. Sjekk tilgjengelighet på https://support.google.com/assistant.

4Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.