Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Play

Hold kontakten med 4G og sosiale medier.

Farge
Alternativer
512 MB RAM, 4 GB Intern lagring, Dual SIM

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – får i gang samtalen. Hold kontakten med alle du er glad i med WhatsApp og Facebook. Følg med på favorittunderholdningen din på YouTube og finn fram med Google Maps – alt går jevnere med rask 4G. I tillegg kan du finne svar og informasjon eller ta kontakt med vennene dine via Google Assistant. Alt dette drives med solid ytelse og huses i en solid ramme, så du kan holde chatten gående lenger.

Fullstendige spesifikasjoner

Sosiale apper

Hold samtalen gående med WhatsApp og Facebook.

YouTube

Strøm hva og når du vil på YouTube.

4G og mobil WiFi-sone

Kos deg med 4G og del forbindelsen med mobil WiFi-sone.

Google Assistant

Ring venner og legg planer – du får ting gjort i en fei med Google Assistant.

Leve det sosiale livet

Se nå

Tilkobling

Sterkere forbindelser

Enten det er en perfekt dag på stranda med familien – eller bildet som tar deg med tilbake dit – hold på det som virkelig betyr noe.

Qualcomm® 210 og byggekvalitet

Minner som varer

Nokia 6300 4G er laget for å holde tritt med din travle hverdag, takket være Qualcomm® Snapdragon™ 210-prosessoren og et slitesterkt ytre.

Sosiale apper

Del livet med de du er glad i

Nokia 6300 4G handler om forbindelse. Hold kontakten med venner på WhatsApp og Facebook – med enda mer å oppdage i app-butikken.

YouTube

Underholdning når du vil

Dødtiden har fått liv i seg. Spill favorittlåtene dine og se det siste av underholdning på YouTube – strømming går raskere med 4G.

4G og mobil WiFi-sone

Vær forbindelsen

Samtaler og underholdning er bare et par av tingene som går raskere med 4G. Du kan også få vennene dine på nett med mobil WiFi-sone.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Google, YouTube og Google Maps er varemerker som tilhører Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.