Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Processor Play
Skip to main content

Hold kontakten med 4G og sosiale medier.

Enlarge Kullgrå Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Kullgrå Nokia 6300 4G from Front and Back
Enlarge Kullgrå Nokia 6300 4G from Front
Enlarge Kullgrå Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Kullgrå Nokia 6300 4G from Front and Back
FargeKullgrå
Modell
512 MB RAM, 4 GB Intern lagring, Dual SIM
Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia 6300 4G er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – får i gang samtalen. Hold kontakten med alle du er glad i med WhatsApp og Facebook. Følg med på favorittunderholdningen din på YouTube og finn fram med Google Maps – alt går jevnere med rask 4G. I tillegg kan du finne svar og informasjon eller ta kontakt med vennene dine via Google Assistant. Alt dette drives med solid ytelse og huses i en solid ramme, så du kan holde chatten gående lenger.

Fullstendige spesifikasjoner

Sosiale apper

Hold samtalen gående med WhatsApp og Facebook.

YouTube

Strøm hva og når du vil på YouTube.

4G og mobil WiFi-sone

Kos deg med 4G og del forbindelsen med mobil WiFi-sone.

Qualcomm® Snapdragon™ 210

For smooth and optimized performance.

Leve det sosiale livet

Tilkobling

Sterkere forbindelser

Enten det er en perfekt dag på stranda med familien – eller bildet som tar deg med tilbake dit – hold på det som virkelig betyr noe.

Qualcomm® 210 og byggekvalitet

Minner som varer

Nokia 6300 4G er laget for å holde tritt med din travle hverdag, takket være Qualcomm® Snapdragon™ 210-prosessoren og et slitesterkt ytre.

Sosiale apper

Del livet med de du er glad i

Nokia 6300 4G handler om forbindelse. Hold kontakten med venner på WhatsApp og Facebook – med enda mer å oppdage i app-butikken.

YouTube

Underholdning når du vil

Dødtiden har fått liv i seg. Spill favorittlåtene dine og se det siste av underholdning på YouTube – strømming går raskere med 4G.

4G og mobil WiFi-sone

Vær forbindelsen

Samtaler og underholdning er bare et par av tingene som går raskere med 4G. Du kan også få vennene dine på nett med mobil WiFi-sone.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Google, YouTube og Google Maps er varemerker som tilhører Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.