‌‌

Nokia 8.1

Forvent mer

Registrer deg

Kamera

Vakre selfier, natt eller dag

Finn ut mer

Overlegen visning

Med den justerbare 6,18" Full HD+ PureDisplay-skjermen blir fargene nøyaktige og innholdet synlig – selv i skarpt sollys. Takket være HDR10-støtte, 96 % fargeskala og 1:1500 kontrastforhold, kan du få lysere videoer med skarpere detaljer og rikere farger. I tillegg lærer den nye funksjonen for justerbar lysstyrke i Android 9 Pie, skjermens lysstyrkepreferanser og justerer innstillingene automatisk.

  • 6,18" Full HD+-skjerm
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Utforming

Sofistikert design

Maskinvare

Strøm i flere dager

Med høyytelses Qualcomm™ Snapdragon® 710-prosessoren drevet av kunstig intelligens får du den farten du trenger, mens den nye funksjonen for justerbart batteri på Android 9 Pie gir deg to dagers1 batteritid.

  • Android 9 Pie Justerbart batteri
  • 18 W rask lading

Android™ 9 Pie

Spar tid samt batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie slipper løs kraften av kunstig intelligens for at du skal få mer ut av din Nokia 8.1-smarttelefon. Den justerer seg etter deg og hvordan du bruker telefonen. Den lærer seg hva du foretrekker underveis og forbedrer seg over tid, noe som gjør at den kjører bedre i lengre tid.

  • Justerbart batteri
  • Brukergrensesnitt som tenker selv basert på handlinger

Android One

Det beste fra Android

Android One er et utvalg telefoner som oppfyller strenge programvarekrav definert av Google. Nokia 8.1 er en Android One-enhet som gir deg alt du vil ha og ingenting du ikke vil ha: Et strømlinjeformet grensesnitt som er enkelt i bruk og et nøye utvalgt sett med forhåndsinstallerte apper. I tillegg får du gratis, ubegrenset lagring av bilder i høy kvalitet med Google Photos2. Regelmessige sikkerhetsoppdateringer og to års programvareoppgraderinger gjør at Nokia 8.1 med Android One forblir sikker og inneholder de nyeste Google-innovasjonene, som optimalisering av Google Assistant.

Nokia 8.1

Registrer deg
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android og andre varemerker er varemerker fra Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt som eies av Qualcomm Technologies Inc. og/eller tilknyttede selskaper. USB Type-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2 Kostnadsfri lagring i høy kvalitet. Krever en Google-konto og Internett-tilkobling.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

4 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.