Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Forvent mer

Kamera

Vakre selfier, natt eller dag

Finn ut mer

Overlegen visning

Med den justerbare 6,18" Full HD+ PureDisplay-skjermen blir fargene nøyaktige og innholdet synlig – selv i skarpt sollys. Takket være HDR10-støtte, 96 % fargeskala og 1:1500 kontrastforhold, kan du få lysere videoer med skarpere detaljer og rikere farger. I tillegg lærer den nye funksjonen for justerbar lysstyrke i Android 9 Pie, skjermens lysstyrkepreferanser og justerer innstillingene automatisk.

  • 6,18" Full HD+-skjerm
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Utforming

Sofistikert design

Maskinvare

Strøm i flere dager

Med høyytelses Qualcomm™ Snapdragon® 710-prosessoren drevet av kunstig intelligens får du den farten du trenger, mens den nye funksjonen for justerbart batteri på Android 9 Pie gir deg to dagers1 batteritid.

  • Android 9 Pie Justerbart batteri
  • 18 W rask lading

Programvare

Android™ 10 tilgjengelig for nedlasting

Enklere personverninnstillinger, raskere skriving av svar, og generelle forbedringer som gjør at det føles mer naturlig å bruke telefonen. Android 10 kommer med massevis av nye funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av Nokia-telefonen din.

  • Mørkt tema
  • Smartsvar

Android One

Det beste fra Android

Android One er et utvalg telefoner som oppfyller strenge programvarekrav definert av Google. Nokia 8.1 er en Android One-enhet som gir deg alt du vil ha og ingenting du ikke vil ha: Et strømlinjeformet grensesnitt som er enkelt i bruk og et nøye utvalgt sett med forhåndsinstallerte apper. I tillegg får du gratis, ubegrenset lagring av bilder i høy kvalitet med Google Photos2. Regelmessige sikkerhetsoppdateringer og to års programvareoppgraderinger gjør at Nokia 8.1 med Android One forblir sikker og inneholder de nyeste Google-innovasjonene, som optimalisering av Google Assistant.

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Funksjoner

Nokia 8.1

Forvent mer av telefonen din. Ta fantastiske bilder med dobbelkameraet med 12 MP og 13 MP eller selfiekameraet med 20 MP, alle med ZEISS Optics. Med to dagers batterilevetid 1 vil den prisbelønte Nokia 8.1 holde løpet ut.

Kameraer

Kameraer

Dobbelt hovedkamera med ZEISS Optics og selfiekamera med 20 MP.

Skjerm

Skjerm

6,18-tommers skjerm med Full-HD+, PureDisplay og HDR10-støtte.

Batteri

Batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 710-prosessor. Opptil 2 dagers batterilevetid¹.

Kreativ kontroll

Kreativ kontroll

Portretter med lys som i et studio. Legg på uskarp bakgrunn med Bokeh-funksjonen.

Fullstendige spesifikasjoner

Nokia 8.1

Tilgjengelig for kjøp nå

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Google, Android og andre varemerker er varemerker fra Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt som eies av Qualcomm Technologies Inc. og/eller tilknyttede selskaper. USB Type-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2 Kostnadsfri lagring i høy kvalitet. Krever en Google-konto og Internett-tilkobling.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

4 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

5 Hvis levert med Android Oreo / Android 9 Pie, kan du oppgradere til Android 10. Vær oppmerksom på at dette kan bruke ekstra mobildata.