Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

Skip to main content

This product is no longer available to purchase from the Nokia phones online store.

Film fra alle vinkler med flerkamerafunksjonen Dual Sight og del med 5G.

Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Front
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Back
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Back
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Front
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Back
Enlarge Midnattsol Nokia X20 from Front and Back
FargeMidnattsol

Modell

Dual SIM

Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia X20 er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Endre utsikten

Nokia X20

Det er sjelden at en telefon gir skikkelig godfølelse, men denne leverer. Det er fordi den ikke bare er bra for deg, men også for miljøet. Den kommer med 3 års garanti og et 100 % biologisk nedbrytbart deksel, lagd for å vare lenger og deretter forsvinne. Siden du kommer til å ha den en stund, visste vi at den måtte være god. Derfor har vi lagt inn den innovative flerkameramodusen Dual Sight, som lar deg filme fra flere vinkler samtidig – og med 5G¹ kan du dele videoene dine på et blunk. 3 år med programvare- og sikkerhetsoppdateringer sikrer deg også en enda bedre telefon i fremtiden.

Fullstendige spesifikasjoner

3 + 3 + 3 holdbarhet

Bruk telefonen din lenger med 3 års garanti, 3 år med sikkerhetsoppdateringer og 3 år med OS-oppgraderinger.

Dual Sight flerkameramodus

Fang opp hele historien med en moderne flerkamerafunksjon.

64 MP firedobbelt kamera

Hev kvaliteten på videoene, hjemme eller på jobben, med ZEISS Optics.

32 MP frontkamera

Ha et kamera som alltid er klart, uansett tiden på døgnet.

Dual Sight flerkameramodus

Fang opp flere perspektiver på livet

Nokia X20 gir deg nye perspektiver i arbeidet ditt. Med flerkamerafunksjonen Dual Sight kan du filme fra flere vinkler samtidig. Og med 5G¹-hastigheter kan du laste dem opp og dele dem på et øyeblikk.

Sikkerhet

Sikkerhet som blir stadig sikrere

Når det gjelder å sikre alle jobbfiler, data på sosiale medier, video og bilder, kan en aldri være for trygg. Derfor tilbyr vi månedlige sikkerhetoppdateringer i opptil 3 år. En ting mindre å bekymre seg over.

Bærekraft

Enda mer godfølelse med telefonen

Med en utvidet 3-års garanti kan du holde fast ved det du elsker enda lenger. Vi har redusert miljøpåvirkningen til Nokia X20: Det følger ingen plastikklader med, og esken er 100 % biologisk nedbrytbar. Fordi vi vet at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

64 MP firedobbelt kamera med ZEISS Optics

ZEISS Optics gjør hver film til et mesterverk

Det firedoble kameraet på 64 MP med ZEISS optics og AI-assistanse lar deg fange opp storslåtte landskaper, fenomenale nærbilder og livaktige portretter i filmatisk kvalitet. Du finner også verktøy for fargejustering og moduser som kan hjelpe deg å formidle historien du vil fortelle. Gratulerer – du har blitt filmregissør.

32 MP frontkamera

Mørket er din venn nå

Behovet for å ta en videosamtale forsvinner sjelden plutselig ved solnedgang. Med Nokia X20 får du et selfiekamera av høy kvalitet, som du alltid kan stole på at fikser jobben, natt og dag.

6,67” Full HD+-skjerm

Se det store bildet

Med en Full HD+-skjerm slipper du å anstrenge øynene for å sjekke e-post, se presentasjoner eller holde kontakten med kollegaene dine. Og når du er ferdig med arbeidsdagen, er den samme store 6,67-tommers skjermen perfekt til å se filmer eller spille spill. Bare se det for deg.

Vakre, solide farger

Styrke og stil kombinert

Et raskt blikk avslører at Nokia X20 er en elegant telefon med et skandinavisk preg. Ser du litt nærmere etter, legger du også merke til den nordiske byggekvaliteten – denne er bygd for å vare. Vi overlater til deg å velge mellom fargene Midnattsol eller Nordisk blå.

2-dagers batterilevetid

Fra dagens soloppgang til morgendagens skumring

Når du står midt i det, er det siste du trenger at telefonen kaster inn håndkleet. Nokia X20 har opptil to dagers batterilevetid², så det er mulig du trenger opplading før telefonen.

prosessor

Si farvel til fryste bilder og frustrasjon

På tide å bli kvitt bufringen. Bruk appene dine, få med deg siste nytt, og kos deg med favorittseriene dine akkurat som det er meningen at de skal oppleves. Uten frustrasjoner.

Ren Android™ 11

Hold deg oppdatert på det nyeste

Med Android 11 kommer en rekke nye, innovative funksjoner til telefonen din. For eksempel kan du nå ha alle samtalene dine, fra alle de forskjellige meldingsappene, samlet på ett sted. Så du går aldri glipp av noe, uansett hvor populær du blir. Og med 3 år med programvareoppgradering er du alltid oppdatert.

E-waste

Vi endrer innholdet i esken for å redusere avfall

Telefonladere utgjør tusenvis av tonn med elektronisk avfall hvert år i Europa. Siden mange allerede har en lader, har vi fjernet den inkluderte laderen og byttet til en nedbrytbar eske, slik at vi bidrar til å redusere elektronisk avfall og for at telefonen skal vare lenger. Trenger du en lader? Du kan fortsatt kjøpe en, og vi donerer inntektene til en miljøsak.
Finn ut mer

love it, trust it, keep it

I Finland har vi en enkel tilnærming til lykken og livet – hold fast ved de tingene du elsker og stoler på. Når vi designer en telefon med denne filosofien i tankene, er resultatet tydelig: en følgesvenn i hverdagen som du kan stole på, og som vil tåle tidens tester. Den nyeste serien av Nokia-telefoner er ikke noe unntak. Med innovative funksjoner, solid byggekvalitet og kontinuerlige programvare- og sikkerhetsoppdateringer, er dette telefoner som vil følge deg i lang tid.

Oppgrader sikkerheten din med ExpressVPN

Uansett om du bruker Wi-Fi eller mobildata, gir ExpressVPN tilkoblingen din et ekstra nivå av sikkerhet og beskytter informasjonen din mot uvedkommende. Få en 30-dagers gratis prøveperiode med ExpressVPN, kun på utvalgte Nokia-telefoner.

Finn ut mer
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Alt du vil høre og mer

Alle de velkjente sporene og podkastene du elsker – og millioner du ikke har oppdaget ennå. Nokia-telefoner kommer nå med forhåndsinstallert Spotify, verdens mest populære strømmetjeneste for lyd. Dermed er du bare et par trykk unna de beste låtene fra de beste artistene i verden. Klar til å spilles hver uke på Spotify.

Finn ut mer
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

15G-dekning er begrenset og støttes kanskje ikke av din mobiloperatør. Faktiske hastigheter avhenger av nettverk og andre faktorer. 2 2-dagers batterikapasitet ved testing under realistiske bruksforhold, utført av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, strømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.