‌‌

nokia android10-logo

Telefoane Nokia cu Android™ 10

Confidențialitate, securitate, utilizare ușoară, bunăstare digitală – Android 10, ultima versiune Android, face un pas înainte cu toate.

Caracteristici

Bun venit în lumea următoarei generații de inovații

Datorită unei noi palete de funcții și noi modificări ale sistemului de operare, Android 10 te ajută să profiți la maxim de smartphone-ul tău Nokia.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Software

Telefoanele Nokia s-au clasat pe locul #1 în ceea ce privește actualizările de software și securitate

Smartphone-urile Nokia se perfecționează încontinuu. Ne angajăm să oferim 2 ani de actualizări de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate. Astfel ne clasăm pe cele mai înalte locuri în materie de actualizări de software și securitate, ceea ce ne permite să depășim orice concurență. Vedeți studiul de la Counterpoint pentru a afla mai multe.

Citiți studiulCitiți studiulCitiți studiul

Amplificator de sunet

Auzi diferența

Vocea și sunetul devin puțin mai clare datorită amplificatorului de sunet1. Această funcție ajută la îmbunătățirea sunetului atunci când folosești căștile, amplificând, filtrând și reglând fin sunetul, în funcție de preferințele tale.

Bunăstare digitală

Găsește echilibrul perfect

Stabilește obiceiuri digitale sănătoase pentru tine și pentru familia ta. Controlul parental Family Link este integrat în setările telefonului tău, în vreme ce temporizatoarele pentru site-uri și aplicații îți oferă mai mult control asupra bunăstării tale digitale.

Descoperă funcțiile
Descoperă funcțiile

1 Accesul la funcțiile amplificatorului de sunet poate necesita descărcarea manuală a aplicației Amplificator de sunet, publicată de Google LLC via Google Play Store. Descărcarea aplicației necesită un cont Google și o conexiune la internet. Îți recomandăm descărcarea prin conexiune Wi-Fi, având în vedere că utilizarea datelor mobile ar putea presupune costuri suplimentare.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

(