Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 și telefoanele Nokia

Skip to main content

Telefoanele Nokia și Android™ 11. Cele mai bune lucruri.

Vă oferă întotdeauna ultimele noutăți

De încredere, sigur și construit pentru a dura ‑ aceasta este promisiunea unui telefon Nokia și este o promisiune care oferă cea mai recentă și mai bună versiune Android. Acum a apărut Android 11 care pune conversațiile, confidențialitatea și confortul dvs. pe primul loc.

Mesagerie

Lăsați conversația să curgă

Nu mai săriți să treceți de la o aplicație la alta ‑ răspundeți tuturor conversațiilor dintr-un singur loc. Mesajele de la principalele persoane de contact se pot afișa pe lockscreen, astfel încât să nu pierdeți niciodată un mesaj de la persoanele apropiate.

Mesagerie

Bule

Fixați conversațiile astfel încât să se afișeze deasupra altor aplicații. Indiferent de ce altceva faceți, sunteți întotdeauna la o singură atingere distanță de conversație.

Permisiuni pentru aplicații

Dumneavoastră dețineți controlul

Rămâneți în control în timp ce profitați la maximum de aplicațiile dvs. Permiteți accesul la microfon, cameră sau locație o singură dată, astfel încât data viitoare când aplicația necesită acces, veți fi consultat din nou.

Securitate

Sigur și de încredere. Simplu.

Android 11 oferă soluții de securitate și confidențialitate în același mod în care aplicațiile dvs. primesc actualizări de pe Google Play. Și, datorită actualizărilor lunare pentru telefoanele Nokia, puteți fi liniștit știind că telefonul este prevăzut cu cele mai recente sisteme de apărare.

Google Assistant

Suport oriunde și oricând

Google Assistant pe mobil vă ajută întotdeauna să faceți lucrurile mai rapid și să concepeți planuri de viitor pentru a vă concentra la ce contează cel mai mult. Gestionați activitățile și listele de sarcini, obțineți indicații și țineți legătura cu cei dragi chiar și în mers.

Bunăstare digitală

Zilele bune încep după un somn odihnitor

Relaxați-vă la sfârșitul zilei cu modul Ora de culcare, scăzând automat volumul telefonului și comutând culorile ecranului în tonuri de gri.Începeți noua zi cu funcția Ceas, nouă și îmbunătățită, și treziți-vă cu melodia preferată și iluminarea treptată a ecranului de la alarma Răsărit.

Funcții pentru companii

Să trecem la treabă

Obțineți o imagine combinată a aspectelor profesionale și personale în locuri precum calendarul și mementourile dvs. Și, datorită noilor funcții de gestionare a resurselor, departamentele de IT pot asigura securitatea pe telefoanele de serviciu, fără a se putea vedea ce anume au folosit utilizatorii în scop personal.

Pentru firme

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.