Nokia 2.1

Nokia 2.1

Divertisment de lungă durată

Creare cont

baterie

Libertatea oferită de bateria cu autonomie de 2 zile¹

Detalii despre baterie
Detalii despre baterie
Detalii despre baterie
Libertatea oferită de bateria cu autonomie de 2 zile¹

Bateria de 4000 mAh2 a Nokia 2.1 durează până la două zile, eliberându-te de stresul încărcării, ca să folosești telefonul cu plăcere.

Ecran

O experiență mai bogată pe un ecran mai mare

Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran

Ecran

O experiență mai bogată pe un ecran mai mare

Nokia 2.1 îți îmbunătățește fiecare experiență de vizionare. Vizionează serialele preferate, alături de un prieten, pe ecranul HD de 5,5’’, care este suficient de mare pentru două persoane – sau bucură-te singur(ă) de această experiență. Cele două difuzoare frontale completează experiența cu un sunet stereo captivant.

Design

Design creat cu mare atenție la detalii

Software

Android™ 10 (ediția Go) este aici

Android 10 (Go edition) oferă cea mai recentă experiență Android cu aplicații optimizate, precum Google Assistant Go, concepute pentru a utiliza mai puțin spațiu de stocare.

Hardware

Performanță fără întreruperi

Android 9 Pie (ediția Go) este optimizat pentru performanța maximă a platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 425 disponibilă pentru Nokia 2.1 — derularea, vizionarea materialelor video și comutarea între aplicații au devenit ușoare și plăcute.

Nokia 2.1

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter