Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Vezi mai multe, fă mai multe

Creare cont

Din ce în ce mai bună

Este mare. Și inteligent.

Fii în centrul acțiunii cu ecranul conceput pentru streaming la greu și care se adaptează mediului în care te afli – în interior sau afară. Folosește camera foto oricând, în orice condiții de lumină, și păstrează-ți amintirile cu ajutorul opțiunilor de stocare internă și externă. Apoi păstrează totul în siguranță folosind funcția de deblocare biometrică prin recunoaștere facială.

Baterie

Bateria durează zile întregi

Lasă-ți încărcătorul acasă în weekend. Bateria Nokia 3.2 durează până la 2 zile cu o singură încărcare1, durată ce poate fi prelungită cu AI, care învață cum îți folosești telefonul, pentru a reduce la minimum consumul de energie, viața utilă a bateriei durând incredibil de mult.

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant3. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult ceva, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Vezi ce poate face
Vezi ce poate face

Android™

Îmbunătățire constantă

Nokia 3.2 îți oferă o experiență Android originală cu Android One, care rulează pe Android 9 Pie. Fără bătăi de cap, fără software-uri terțe, cu actualizări lunare de securitate care – nu-ți încetinesc telefonul.

Studiul Counterpoint

Telefoanele Nokia s-au clasat pe locul #1 în ceea ce privește actualizările de software și securitate

Smartphone-urile Nokia beneficiază de 2 ani de actualizări de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate. Respectarea acestei promisiuni înseamnă că suntem pe cel mai înalt loc în ceea ce privește actualizările și securitatea software, plasându-ne înaintea altor mărci de smartphone-uri. Vedeți studiul de la Counterpoint pentru a afla mai multe.

Nokia 3.2

Vezi mai mult pe ecranul de 6,26” și faci mai multe datorită bateriei care durează până la 2 zile1. Ai auzit bine, 2 zile. Imortalizează cele mai frumoase amintiri cu camerele de 13 MP și 5 MP, care funcționează perfect și la lumină slabă, și folosește deblocarea rapidă prin identificare facială pentru a accesa telefonul cât ai clipi. Rezolvă tot cu Google Assistant și delectează-te cu Android 9 Pie – beneficiezi de actualizări lunare gratuite care nu-ți vor încetini telefonul, ci îl vor face mai performant.

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.