Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.26 inches 6.26 Face unlock Battery Google Assistant Play Arrow right

Nokia 3.2

Skip to main content

Un ecran mai mare nu înseamnă un preț mai mare.

Enlarge Negru Nokia 3.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 3.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 3.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 3.2 from Front and Back
CuloareNegru

Model

2 GB RAM, 16 GB Memorie internă, Dual SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 3.2 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 3.2

Vezi mai mult pe ecranul HD+ mare de 6.26” și faci mai multe datorită bateriei care durează până la 2 zile1. Surprinde cele mai frumoase amintiri cu camere de 13 și 5 MP, chiar și la lumină slabă. Utilizează deblocarea cu identificare facială pentru a accesa telefonul într-o clipă. Rezolvă lucrurile cu Google Assistant.
Specificații complete

Ecran

Ecran HD+ de 6,26" cu aspect ratio de 19:9.

Recunoaștere facială

Cameră principală de 13 MP cu focalizare automată. Cameră frontală de 5 MP cu recunoaștere facială.

Baterie

Autonomie a bateriei de până la 2 zile cu o singură încărcare1.

Google Assistant

Acces rapid la Google Assistant cu butonul dedicat pentru Google Assistant.

Vezi mai multe, fă mai multe

Din ce în ce mai bună

It’s big and it’s clever

Fii în centrul acțiunii cu ecranul conceput pentru streaming la greu care se adaptează mediului în care te afli – în interior sau afară. Folosește camera oricând, în orice condiții de lumină, și păstrează-ți amintirile cu ajutorul opțiunilor de stocare internă și externă. Apoi păstrează totul în siguranță folosind funcția de deblocare prin recunoaștere facială.

Ecran

Ecranul de mari dimensiuni se adaptează la tine

Intră în acțiune cu impresionantul ecran HD+ de 6,26” și nu rata niciun moment datorită raportului de aspect de 19:9 cu luminozitate adaptivă care-ți oferă claritate optimă. Afișajul perfect pentru o sesiune de binging pe care n-o vei uita.

Camera

O cameră care funcționează fără restricții

Camera principală de 13 MP cu focalizare automată de precizie oferă rezultate senzaționale atât în interior, cât și în exterior. Iar camera frontală de 5 MP face fotografii minunate, indiferent de momentul zilei.

Recunoaștere facială

Deblochează telefonul cu o privire

Este disponibilă și pe acest telefon. Recunoașterea facială avansată deblochează telefonul în două secunde, chiar în condiții de lumină slabă. Este ajutată de inteligența artificială avansată, inclusiv detectarea ochilor deschiși și algoritmi de învățare profundă, fiind o funcție sigură și comodă care dă rezultate în doar câteva secunde.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Baterie

Bateria durează zile întregi

Lasă-ți încărcătorul acasă în weekend. Bateria Nokia 3.2 durează până la 2 zile cu o singură încărcare1, durată ce poate fi prelungită cu AI, care învață cum îți folosești telefonul, pentru a reduce la minimum consumul de energie, viața utilă a bateriei durând incredibil de mult.
Capacitatea bateriei

Bateria ta nu va mai dura doar câteva ore, ci câteva zile

O baterie imensă de 4000 mAh2 durează până la 2 zile după o încărcare1. Dar asta nu e tot. Datorită Android™ 9 Pie, este și inteligentă, bateria adaptivă gestionând aplicațiile care rulează pe fundal și învățând cum folosești telefonul. Acum poți să-ți uiți liniștit încărcătorul.
Performanță¹

Creat pentru performanță

Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 429 cu patru nuclee este produs la 12 nanometri. Impresionat, nu? Este, pentru că telefonul tău este mai performant, iar bateria durează mult mai mult.

Lumină de notificare

Lumea ta dintr-o privire

Vrei să iei o pauză de relaxare? Dacă telefonul Nokia 3.2 este blocat, butonul de pornire emite o lumină naturală prietenoasă, avertizându-te că ai primit notificări fără a-ți întrerupe starea de zen.

Google Assistant

Indiferent dacă ești în mișcare sau acasă, primești ajutor printr-o simplă atingere

Ritmul amețitor al vieții nu este o problemă pentru butonul Google Assistant3. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Cu cât utilizezi mai mult ceva, cu atât va ști să te ajute mai mult. Vei putea astfel să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Instantaneu vizual

Vezi mai multe, fă mai multe

Atinge de două ori pentru un instantaneu. Ai sugestii proactive și date personalizate, pentru a vedea toate informațiile de care ai nevoie pe parcursul zilei. Ai totul la îndemână, de la programul întâlnirilor până la cel al mijloacelor de transport.

Dar știi care-i cea mai tare chestie? Cu cât le folosești mai mult, cu atât învață mai mult. Devine asistentul tău perfect.

Mod Walkie-talkie

Învață-le să te ajute

Vrei să vorbești mai repede cu Google Assistant? Ține apăsat butonul Google Assistant și vei putea să adresezi imediat întrebări sau să dai comenzi.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.
2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.
3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
5Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.