Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Durability Touch controls Display 2.8 inches 2.8 Game Play

Nokia 6310

Forma emblematică a telefonului original, cu funcții noi excelente și cu aceleași caracteristici îndrăgite.

Culoare
Model
16 MB RAM, 8 MB Memorie internă, Dual SIM
  • Emag
  • Altex
  • MediaGalaxy
  • Evomag
  • PCgarage
  • EuroGSM

Nokia 6310

Noul Nokia 6310 preia forma emblematică a telefonului original și o actualizează cu un ecran mare, curbat, lizibilitate și accesibilitate optimizate, plus o serie de caracteristici clasice pe care le cunoști și le apreciezi: radio FM wireless, baterie impresionantă care poate rezista câteva săptămâni de la o încărcare la alta și... să nu uităm de clasicul joc Snake. Toate sunt încorporate într-o carcasă dură, ca să reziste la șocurile zilnice. Nokia 6310 este telefonul binecunoscut lumii moderne.

Specificații complete

Design clasic

Designul și aspectul binecunoscut, cu o carcasă din policarbonat dură

Accesibilitate

Ușor de utilizat pentru oricine, cu meniuri mărite și opțiuni pentru fonturi mai mari

Vezi lucrurile clar

Are de un ecran de 2,8”, curbat

Divertisment

Doboară-ți propriul record la Snake și bucură-te de radioul FM wireless

The icon has returned

Vizionează acum

Emblematic

Clasic modern cu design nou

Noul Nokia 6310 a preluat forma emblematică a telefonului Nokia 6310 original și l-a reinventat pentru 2021, cu o serie de funcții noi, inclusiv butoane mai mari, meniuri mărite, radio și multe altele.

Accesibilitate

Binecunoscut și ușor de utilizat

Zilele în care trebuia să strângi din ochi când te uitai la telefon au dispărut – Nokia 6310 include noi meniuri mărite și opțiuni pentru caractere mai mari, pentru a oferi o lizibilitate și mai bună.

Modul de accesibilitate poate fi configurat automat pentru vizualizarea unei singure pictograme, poate mări și mai mult dimensiunea caracterelor și poate crește volumul la maximum – toate acestea pe o configurație de telefon pe care probabil o cunoști și o îndrăgești deja.

Design

Conceput pentru viața de zi cu zi

Potrivește culoarea cu personalitatea ta. Nokia 6310 este creat într-o varietate de nuanțe, inclusiv verde închis, negru și galben. Și este foarte rezistent, datorită carcasei din policarbonat, care este suficient de dură pentru a rezista șocurilor zilnice.

Ecran

Vezi conținutul mai clar

Nokia 6310 are un ecran cu sticlă curbată de 2,8” pentru a te ajuta să navighezi și să vezi tot conținutul și mai clar.

Distracție

It’s all fun and games

Mai mult decât un telefon care te ajută să rămâi conectat, Nokia 6310 este, de asemenea, un telefon care te ajută să te relaxezi. Este prevăzut cu jocul clasic Snake, precum și cu un radio FM wireless, astfel încât să te poți bucura de muzică, să fii la curent cu noutățile sau să asculți știrile sportive – și nu este nevoie de căști.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.