<meta data-react-helmet="true" property="og:url" content="https://www.nokia.com/phones/en_au/nokia-g-50"/><meta data-react-helmet="true" property="product:brand" content="Nokia"/><meta data-react-helmet="true" property="product:availability" content="out of stock"/><meta data-react-helmet="true" property="product:condition" content="new"/><meta data-react-helmet="true" property="product:price:currency" content="AUD"/><meta data-react-helmet="true" property="product:retailer_item_id" content="F16BYA1072014"/>

Nokia 7 Plus

Skip to main content

Nokia 7 Plus

Îmbunătățire constantă

Creare cont

Ecran

Vezi mai multe

Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran

Design

Design și rezistență

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Detalii despre baterie
Detalii despre baterie
Detalii despre baterie

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Nokia 7 Plus este prevăzut cu o platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 660 cu toată puterea de care ai nevoie. Iar bateria mare de 3.800 mAh2, împreună cu funcția de baterie adaptivă a Android 9 Pie, îți oferă o autonomie de două zile a bateriei cu o singură încărcare1.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Audio

De la o șoaptă la un perete sonor

Oriunde te afli și indiferent de numărul de decibeli, trei microfoane de calitate înaltă sunt pregătite să capteze fiecare nuanță sonoră.

Accesorii esențiale

Nokia 7 Plus

Detaliile

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.
1Testarea bateriei timp de 2 zile a fost efectuată folosind un test de utilizare în viața reală conceput de către HMD Global. Testul a inclus utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi, cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus jocuri, streaming video, apeluri, trimitere de SMS-uri, navigare și utilizare a aplicațiilor (de ex. social media, știri, navigație și muzică). Testul a fost realizat folosind setările obișnuite ale dispozitivului într-un mediu luminat, la interior. Dispozitivul a fost lăsat în standby pe durata nopții. 2Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea sa scade în timp. În cele din urmă, ar putea fi necesar ca bateria să fie înlocuită. 3Software-ul și aplicațiile preinstalate ocupă o parte semnificativă a spațiului de memorie. 4Nokia 7 Plus Dual SIM are un slot de card hibrid pentru o cartelă SIM sau un card MicroSD. 6Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter