‌‌

Nokia 7 Plus

Îmbunătățire constantă

Creare cont

Ecran

Vezi mai multe

Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran
Experiența oferită de ecran

Camera

Camera foto, dezlănțuită

Poți comuta între raporturile de aspect și funcțiile camerei foto, dar poți regla și parametri precum intensitatea efectelor ca Bokeh și Beautify în diferite moduri ale camerei. Iar cu Google Lens™ și Motion Photos integrate perfect în aplicația camerei foto, este mai ușor decât oricând să explorezi și surprinzi lumea din jurul tău în noi moduri creative.

Descoperă camera foto
Descoperă camera foto
Descoperă camera foto

Design

Design și rezistență

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Detalii despre baterie
Detalii despre baterie
Detalii despre baterie

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Nokia 7 Plus este prevăzut cu o platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 660 cu toată puterea de care ai nevoie. Iar bateria mare de 3.800 mAh2, împreună cu funcția de baterie adaptivă a Android 9 Pie, îți oferă o autonomie de două zile a bateriei cu o singură încărcare1.

Android™ 9 Pie

Economisești timp și baterie cu Android 9 Pie

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcând smartphone-ul Nokia 7 Plus și mai util. Se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența în timp, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Android One

Cel mai bun Android™

Android One este o serie de telefoane care îndeplinesc cerințele foarte stricte stabilite de Google. Fiind un dispozitiv Android One, Nokia 7 Plus elimină aplicațiile inutile, procesele ascunse care consumă din baterie, softurile de la terți sau modificările de interfață. Este doar o versiune curată a Android 9 Pie, securizată cu ultimele actualizări și susținută de ultimele servicii Google. Ai asistentul tău personal Google, desigur.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Audio

De la o șoaptă la un perete sonor

Oriunde te afli și indiferent de numărul de decibeli, trei microfoane de calitate înaltă sunt pregătite să capteze fiecare nuanță sonoră.

Accesorii esențiale

Nokia 7 Plus

Detaliile

Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea bateriei timp de 2 zile a fost efectuată folosind un test de utilizare în viața reală conceput de către HMD Global. Testul a inclus utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi, cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus jocuri, streaming video, apeluri, trimitere de SMS-uri, navigare și utilizare a aplicațiilor (de ex. social media, știri, navigație și muzică). Testul a fost realizat folosind setările obișnuite ale dispozitivului într-un mediu luminat, la interior. Dispozitivul a fost lăsat în standby pe durata nopții.

2Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea sa scade în timp. În cele din urmă, ar putea fi necesar ca bateria să fie înlocuită.

3Software-ul și aplicațiile preinstalate ocupă o parte semnificativă a spațiului de memorie.

4Nokia 7 Plus Dual SIM are un slot de card hibrid pentru o cartelă SIM sau un card MicroSD.

5Google Photos oferă stocare gratuită, nelimitată a fotografiilor la calitate înaltă; este necesar un cont Google și o conexiune la Internet.

6Dacă este livrat cu Android Oreo, se poate face upgrade la Android 9 Pie. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.