Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Display 6.0 inches 6.0 Dual camera Design Battery Arrow right

Nokia 7 Plus

Smartphone-uri
Nokia 7 plus

Durabilitatea și designul se combină în acest smartphone premiat.

Culoare

Nokia 7 Plus

Proud winner of the EISA Best Consumer Smartphone in 2018-2019, Nokia 7 Plus is purely a phone you can rely on. Watch your photos come to life with the 3 ultra-sensitive cameras featuring ZEISS Optics, ensuring you capture every detail, whether relaxing at the park or enjoying the ambiance of a low-lit cafe. And worry less about running low because the 2-day Adaptive Battery means you can enjoy your moments for longer on the 6" Full-HD+ display.

6" Full HD+ display

With an 18:9 aspect ration for a bigger and better view

Dual rear camera

Get creative with Bokeh and Beautify effects

Design

Sleek and robust with diamond-cur edges

Baterie care durează mult

Go up to 2 days between charges¹

Îmbunătățire constantă

Vizionează acum

Ecran

Experiența oferită de ecran

Bucură-te de o experiență de vizionare mai bună, datorită ecranului Full-HD+ de 6” cu un raport de aspect de 18:9, sau vezi filme și discută pe chat în același timp, împărțind ecranul în două ferestre 1:1.

Camera

Camera foto, dezlănțuită

Poți comuta între raporturile de aspect și funcțiile camerei foto, dar poți regla și parametri precum intensitatea efectelor ca Bokeh și Beautify în diferite moduri ale camerei. Iar cu Google Lens™ și Motion Photos integrate perfect în aplicația camerei foto, este mai ușor decât oricând să explorezi și surprinzi lumea din jurul tău în noi moduri creative.

Fotografiile tale - mai reușite ca oricând

Senzorii de 12 și 13 MP cu ZEISS Optics și zoom optic 2x asigură culori vii pentru fotografii senzaționale. Pe de altă parte, camera frontală cu ZEISS Optics și performanță superioară în condiții de iluminat slab face selfie-uri uimitoare pe timp de zi sau pe timp de noapte.

Design

Design și rezistență

muchii de 2,75 mm

Strat cu aspect de ceramică

Carcasă monobloc din 6000 aluminiu din seria

Hardware

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Nokia 7 Plus este prevăzut cu o platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 660 cu toată puterea de care ai nevoie. Iar bateria mare de 3.800 mAh2, împreună cu funcția de baterie adaptivă a Android 9 Pie, îți oferă o autonomie de două zile a bateriei cu o singură încărcare1.

Audio

De la o șoaptă la un perete sonor

Oriunde te afli și indiferent de numărul de decibeli, trei microfoane de calitate înaltă sunt pregătite să capteze fiecare nuanță sonoră.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px

Citiți studiul

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea bateriei timp de 2 zile a fost efectuată folosind un test de utilizare în viața reală conceput de către HMD Global. Testul a inclus utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi, cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus jocuri, streaming video, apeluri, trimitere de SMS-uri, navigare și utilizare a aplicațiilor (de ex. social media, știri, navigație și muzică). Testul a fost realizat folosind setările obișnuite ale dispozitivului într-un mediu luminat, la interior. Dispozitivul a fost lăsat în standby pe durata nopții.

2Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea sa scade în timp. În cele din urmă, ar putea fi necesar ca bateria să fie înlocuită.

3Software-ul și aplicațiile preinstalate ocupă o parte semnificativă a spațiului de memorie.

4Nokia 7 Plus Dual SIM are un slot de card hibrid pentru o cartelă SIM sau un card MicroSD.

6Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.