Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Quad camera Speaker Battery Design

Nokia G20

Captează videoclipuri în stilul tău, cu captură audio spațială și o baterie cu durată de viață de 3 zile¹.

Culoare
Opțiuni
4 GB RAM, 64 GB Memorie internă, Dual SIM
  • Emag
  • Cel.ro
  • EuroGSM
  • Quickmobile

Surprinde ceea ce contează cel mai mult

Vizionează acum

Nokia G20

Surprinde viața, trăiește-o din plin și împărtășește-o cu cei care contează cel mai mult pentru tine. Nokia G20 face ca ultima parte să fie puțin mai simplă. Datorită camerei cvadruple de 48 MP, modurilor puternice de focalizare AI și OZO Audio, nu a fost niciodată mai ușor să surprinzi tot ceea ce vezi și auzi. Și totul este alimentat de o baterie care durează până la 3 zile între încărcări¹. Am sporit și securitatea prin deblocarea pe baza trăsăturilor feței și a amprentelor digitale, oferind, de asemenea, doi ani de actualizări ale celui mai recent software Android. Una peste alta, este un telefon în care poți avea încredere că va menține în siguranță toată munca ta extraordinară.

Specificații complete

Cameră principală de 48 MP

Fotografiază cadre largi sau macro pentru a surprinde lumea așa cum o vezi doar tu.

Sunet surround spațial

Înregistrează sunetul spațial și adaugă o nouă dimensiune videoclipurilor.

Durata de viață a bateriei - 3 zile¹

Poți să îl folosești până la 3 zile fără încărcare, datorită bateriei asistate de IA.

Design nordic rafinat

Eleganța și funcționalitatea sunt îmbinate perfect în acest design subțire și foarte ușor.

Cameră cvadruplă de 48 MP

Un studio creativ care îți intră în buzunar

Nokia G20 surprinde imagini cu o claritate de 48 MP, atât pentru superbele cadre largi, cât și pentru cele macro-detaliate. În plus, înregistrează videoclipuri cu sunet surround spațial și folosește instrumente cu o calitate de studio, pentru ca fiecare poveste să devină și mai personală.

Actualizări de securitate

Securitate din ce în ce mai bună

Cu 3 ani de actualizări lunare de securitate, fișierele, videoclipurile, fotografiile și datele tale sunt întotdeauna pe cele mai sigure mâini.

Android™ 11

Prevăzut cu cel mai recent lansat software

Vrei să rămâi la curent cu cine, ce a spus și când a spus? Cu Android 11 poți vedea, răspunde și controla conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie, toate în același loc. Iar cu cei doi ani de actualizări de software vei avea întotdeauna cele mai noi funcții. Este ca și cum ai avea astăzi telefonul de mâine.

Baterie asistată de AI cu durată de viață de 3 zile

Bateria noastră care durează cel mai mult. Din toate timpurile.

Viața nu se oprește pentru nimeni, așa că ai nevoie de un telefon care să îți permită să-ți faci treaba în continuare. De aceea, bateria noastră cu cea mai lungă durată de viață din toate timpurile poate rezista până la 3 zile fără să o încarci¹.

Design nordic pur

O plăcere de admirat. Genial de utilizat.

Design nordic rafinat și funcționalitate simplă și elegantă, cu tehnologie de ultimă generație inclusă într-o carcasă ușoară, subțire și durabilă. O carcasă disponibilă în două culori unice, de inspirație nordică, Night și Glacier.

Ecran îmbunătățit de 6,5”

Vezi totul mai clar. 24-7.

Ai nevoie de un ecran mare atunci când verifici documente, faci modificări de ultim moment sau editezi rapid. Datorită ecranului mare, Nokia G20 permite amplificarea luminozității, chiar și în lumina mai puternică a zilei, astfel încât nu vei rata niciodată nimic. Exact așa cum îți place să-ți trăiești viața.

Acces securizat

Deblocare dintr-o singură atingere. Sau cu o singură privire.

Datorită senzorului nostru lateral de amprentă și deblocării prin recunoaștere facială, numai chipul și amprenta ta îți pot accesa telefonul. Da, într-adevăr este vorba doar despre tine.

apreciază-l, bazează-te pe el, păstrează-l

În Finlanda, abordarea noastră față de viață și fericire este simplă – ține-ți aproape lucrurile pe care le iubești și în care ai încredere. Când aplicăm această filosofie proiectării unui telefon, rezultatul este clar: un companion de zi cu zi pe care te poți baza și care va rezista timpului. Cea mai recentă gamă de telefoane Nokia nu face excepție. Cu funcții inovatoare, versiuni durabile și actualizări software și de securitate continue, acestea îți vor fi alături timp de multe, multe zile de acum înainte.

Îmbunătățește-ți securitatea cu ExpressVPN

Fie că folosești Wi-Fi, fie că folosești date mobile, ExpressVPN adaugă un plus de securitate conexiunii tale la internet, protejându-ți datele de priviri indiscrete. Obține o versiune ExpressVPN de probă, gratuită timp de 30 de zile, numai pe telefoanele Nokia selectate.

Aflați mai multe
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Tot ce vrei să asculți, ba chiar mai mult

Toate melodiile și podcasturile pe care le știi și le iubești — și milioane pe care încă nu le-ai descoperit. Smartphone-urile Nokia au acum preinstalat Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio din lume. Astfel, ești la doar câteva atingeri distanță de cele mai de succes melodii cântate de cei mai de succes artiști din lume. Nu-ți rămâne decât să asculți muzică pe Spotify în fiecare săptămână.

Aflați mai multe
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 3 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex., jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.