Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Music Shield Checkmark Processor Store
Skip to main content

Fabricat cu materiale reciclate. Creat să reziste mai mult.

Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
CuloareLagoon Blue
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia G22 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Emag
  • Altex
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

O experiență smartphone fără cusur

Design dinamic. Piese sustenabile.

Nokia G22 îți oferă durabilitatea și calitatea noastră emblematice. Capacul său posterior cu finisaj foarte lucios este fabricat din 100% plastic reciclat – pentru a arăta bine, a se comporta perfect și a dura mai mult.

Design ecologic. Opțiune de reparare QuickFix.

Se mai întâmplă și accidente, însă acum poți uita de timpul de așteptare îndelungat pentru reparații. Înlocuiește ecranele deteriorate și bateriile vechi cu opțiunea de reparare QuickFix.¹

Autonomie mai mare a bateriei. Mai multă libertate.

Nokia G22 oferă o autonomie imensă a bateriei de 3 zile² și acceptă 800 de cicluri complete de încărcare,³ telefonul rămânând în stare bună pentru mai mult timp.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Performanță înaltă. Opțiune de reparare QuickFix. Design axat pe longevitate. Aceasta este autonomia smartphone-ului. Nokia G22 le permite proprietarilor să înlocuiască cu ușurință un ecran spart, un port de încărcare sau bateria. Promisiunea sa de longevitate nu se oprește aici: este prevăzut și cu o carcasă posterioară realizată în proporție de 100% din plastic reciclat și oferă până la 3 ani de garanție și actualizări, precum și o baterie cu o autonomie de 3 zile. Iar funcția de extensie a memoriei oferă memorie RAM⁴ virtuală suplimentară, pentru ca tu să ai o experiență mai fluidă.

Specificații complete

Auto de precizie fină

Divertisment de calitate superioară cu funcția de redare OZO – echilibrează sunetul căștilor pentru o experiență optimizată.

Ani de protecție hardware și software

3 ani de garanție⁵ și actualizări lunare de securitate, plus 2 ani de upgrade-uri Android.⁶

Instrument de extindere a memoriei

Transformi spațiul neutilizat în memorie RAM⁴ virtuală suplimentară pentru o experiență și mai fluidă cu smartphone-ul tău.

Instrumentul de optimizare a performanței „eliminare automată”

Închide aplicațiile inutile care rulează în fundal, eliberând mai multă putere de procesare.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Repară-ți dispozitivul singur, cu QuickFix

Poți înlocui singur bateria și ecranul, datorită opțiunii de reparare încorporate QuickFix. Uită de timpul de așteptare îndelungat la magazinele de reparații sau de potențialele pierderi de date. Consultă iFixit pentru piese de rezervă pentru telefoane Nokia, instrumente sau instrucțiuni ușor de urmat sau poți apela la un centru de service autorizat care să-ți repare dispozitivul.

Mai multe informații

Divertisment de calitate superioară

Datorită funcției de redare OZO, Nokia G22 echilibrează sunetul căștilor, pentru o experiență audio cu ajustări fine. Și, datorită autonomiei de 3 zile a bateriei, te poți bucura de divertismentul preferat mai mult timp.

Construit să reziste, în interior cât și la exterior

Nokia G22 îți oferă promisiunile noastre emblematice de securitate: 3 ani de garanție, 3 ani de actualizări de securitate lunare și 2 ani de actualizări ale sistemului de operare. Astfel, poți face mai mult din ceea ce îți place, online sau offline, fără nicio grijă.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

Performanța fără întreruperi a devenit și mai eficientă

Instrumentului de optimizare a performanței – „eliminare automată” – închide automat toate aplicațiile pe care nu le folosești, eliberând mai multă putere de procesare. În plus, funcția de extensie a memoriei transformă spațiul liber în memorie RAM virtuală suplimentară, pentru ca tu să te bucuri de o experiență de utilizare și mai fluidă a smartphone-ului tău.

Următoarea ta escapadă, în stilul tău

Rezervă o ofertă pentru un Late Escape* și economisește de la 15% în sus pentru sejururi, până la 3 ianuarie 2024.

Aflați mai multe

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

¹ Cu iFixit, ai acces la piese de schimb oficiale, instrumente și ghiduri de reparare. HMD va considera reparațiile realizate cu atenție și în conformitate cu indicațiile iFixit ca fiind autorizate; acestea nu vor afecta garanția limitată oferită de producător. Găsești mai multe informații la adresa: www.nokia.com/phones/self-repair.

² Testarea autonomiei de 3 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex., jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS-uri, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

³ În urma unor teste realizate de HMD Global, bateria își menține cel puțin 80% din capacitatea inițială după 800 de cicluri complete de încărcare.

⁴ Folosirea unei extensii de memorie (memorie RAM virtuală) necesită spațiu de stocare suficient. Pentru a proteja spațiul de stocare, extensia de memorie este dezactivată automat și permanent odată ce s-a atins limita de utilizare de 90%. Acest lucru poate surveni după 4 ani de utilizare intensă.

⁵ Vezi acoperirea asociată cu garanția limitată a producătorului

⁶ De la data lansării la nivel global a telefonului Nokia G22


*Economisești minimum 15% la noile rezervări de cazare la proprietățile participante indicate prin ecusonul „Ofertă pentru escapade de ultimă oră” în rezultatele de căutare și paginile de selectare a camerelor.Rezervările pot fi făcute până la data de 03.01.2024, ora 23:59 ora Europei Centrale, pentru sejururi cu data de check-in începând de la 01.10.2023 și data de check-out la sau înainte de 03.01.2024.Discountul se aplică exclusiv tarifului camerei (nu include comisioane sau taxe suplimentare).Dacă efectuezi vreo modificare asupra rezervării, ai putea să îți pierzi discountul și să plătești suma integrală.Discountul nu poate fi folosit cumulat cu alte promoții, cu excepția discounturilor Genius.Tarifele pe cameră etichetate cu „Ofertă de la parteneri” nu sunt incluse în acestă promoție.Această ofertă este pusă la dispoziție de proprietatea participantă și depinde de disponibilitate.

Booking.com poartă responsabilitatea cu privire la ofertă și la aspectele asociate cu rezervarea călătoriei.