Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Play 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design

Nokia X10

Skip to main content

Trăiește alert, apoi relaxează-te. Cu 5G.

Nokia X10

Administrarea unei afaceri presupune energie, performanță și inovație – lucruri pe care le vei găsi în Nokia X10. 5G¹ rapid și ecranul Full HD+ îți permit să îți faci treaba mai repede. În același timp, camera cvadruplă de 48 MP cu ZEISS Optics va imortaliza toate momentele importante. În plus, instrumentele profesionale de gradare a culorilor te vor ajuta să îți prezinți ideile cu stil. Veți primi și cel mai recent Android™ 11, upgrade-uri de software până la 3 ani și actualizări lunare de securitate, astfel încât să te bucuri de noi funcții acum și pe viitor.

Specificații complete

Viteze 5G

Descarcă și încarcă fișiere într-o clipă, cu conectivitate rapidă și fiabilă 5G¹.

Ecran 6,67” Full HD+

Împărtășește-ți ideile la o cafea și arată ce vrei să spui pe un ecran mare.

Cameră cvadruplă de 48 MP

Cu ZEISS Optics, vei capta fără probleme tot ceea ce vezi.

Editarea și gradarea culorilor

Folosește suita completă de instrumente pentru a-ți transforma fotografiile în imagini pe care le poți folosi pentru a prezenta idei.

5G incredibil de rapid

Datorită 5G, lucrezi și te relaxezi la o viteză extraordinară

5G îți poate crește afacerea, permițându-ți să faci mai mult, mai repede. Gândește-te la conferințe video, trimiterea de fișiere, descărcarea de prezentări mari și realizarea de conexiuni, totul de până la 20 de ori mai rapid.² Și, când productivitatea este în creștere, la fel este și timpul tău de relaxare. Ai numai de câștigat.

Securitate

Securitate care devine din ce în ce mai sigură

Cu actualizări de securitate în fiecare lună timp de până la 3 ani, toate cele mai mari și mai importante fișiere, videoclipuri, fotografii și date sunt pe mâini sigure.

Android™ One

Software care devine din ce în ce mai bun

Android 11 aduce o serie de funcții inovatoare pe telefonul tău, cum ar fi posibilitatea de a vedea, răspunde și controla conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie, toate în același loc. Astfel, indiferent de câte notificări primești, nu vei rata niciodată nimic. Și, cu actualizările periodice de software, vei fi înaintea concurenței și te vei bucura de noi funcții pentru mai mulți ani la rând.

Ecran 6,67” Full HD+

Lasă-te captat și de altceva, nu doar de muncă

Ecranul Full HD+ este perfect pentru a lucra din mers, apeluri video, derularea prezentărilor sau pentru a te lasă total absorbit de un film incredibil la sfârșitul unei zile incredibile.

Design

Frumusețea rimează cu fiabilitatea

Nokia X10 este disponibil în două culori inspirate de peisajul scandinav. În plus, este suficient de robust pentru a face față loviturilor de zi cu zi și pentru a arăta bine în tot acest timp.

Baterie

Chiar și sub presiune, rămâne rece

Sistemul nostru de răcire avansat înseamnă că telefonul rămâne rece chiar și atunci când lucrezi intens. Și cu o autonomie a bateriei de până la două zile³, are o etică de lucru la fel de puternică ca a ta.

Procesor

Pregătește-te pentru performanțe care sfidează orice serie

Când vine vorba de viață sau de dispozitivul tău, este vorba despre performanță. Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G înseamnă pentru tine viteze incredibil de rapide. Faci multitasking cu aplicațiile tale: rămâi la curent cu ultimele știri și, în același timp, te bucuri de emisiunile preferate.

Productivitate

Unde munca se întâlnește cu weekendul

Modul Focus îți permite să lucrezi fără întreruperi, iar modul Ora de culcare te ajută să te relaxezi. Pentru că o zi de mâine bună începe cu un somn odihnitor.

E-waste

Schimbăm conținutul cutiei pentru a reduce deșeurile electronice

Încărcătoarele telefoanelor generează în fiecare an mii de tone de deșeuri electronice în UE. Întrucât mulți dintre noi avem deja unul, înlocuim încărcătorul inclus cu o carcasă compostabilă, pentru a ajuta la reducerea deșeurilor electronice și pentru a-ți ajuta telefonul să reziste mai mult timp. Ai nevoie de un încărcător? Poți cumpăra în continuare unul și vom dona veniturile către o cauză ecologică.
Mai multe informații

Îmbunătățește-ți securitatea cu ExpressVPN

Fie că folosești Wi-Fi, fie că folosești date mobile, ExpressVPN adaugă un plus de securitate conexiunii tale la internet, protejându-ți datele de priviri indiscrete. Obține o versiune ExpressVPN de probă, gratuită timp de 30 de zile, numai pe telefoanele Nokia selectate.

Aflați mai multe
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Tot ce vrei să asculți, ba chiar mai mult

Toate melodiile și podcasturile pe care le știi și le iubești — și milioane pe care încă nu le-ai descoperit. Smartphone-urile Nokia au acum preinstalat Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio din lume. Astfel, ești la doar câteva atingeri distanță de cele mai de succes melodii cântate de cei mai de succes artiști din lume. Nu-ți rămâne decât să asculți muzică pe Spotify în fiecare săptămână.

Aflați mai multe
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Acoperirea 5G este limitată și este posibil să nu fie acceptată de furnizorul tău de servicii de rețea. Viteza reală depinde de rețea și de alți factori. 2 Conform testelor interne ale HMD Global, în rețelele 4G live un telefon compatibil are o viteză medie de transfer de date de aproximativ 60 Mbps. În rețelele 5G live, Nokia X10 poate atinge viteze de transfer de date de până la 1,2 Gbps. 3 Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex., jocuri, redare video în flux, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.