Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Ghid de utilizare Nokia 3

Skip to main content
Toate dispozitivele

Nokia 3

Linkuri utile

PDFActualizări de softwareSpecificații completeProfil ecologic

Țări și Limbi

Având în vedere că oferim ghiduri de utilizare în numeroase limbi din diverse regiuni, este posibil să te redirecționăm spre o pagină web dedicată telefoanelor Nokia din afara locației selectate de tine.

Alege limba
Taste și componenteIntroducerea sau scoaterea cardului SIM și a cardului de memorieÎncărcarea telefonuluiPornirea și configurarea telefonuluiSetări Dual SIMBlocarea și deblocarea telefonuluiUtilizarea ecranului tactil
Informații despre produs și siguranță

Informații referitoare la baterie și încărcător

Informații despre baterie și încărcător

Pentru a verifica dacă telefonul are o baterie amovibilă sau una nedetașabilă, consultați ghidul tipărit.

Dispozitive cu baterie amovibil Folosiți dispozitivul numai cu un acumulator reîncărcabil original. Bateria poate fi încărcată și descărcată de sute de ori, dar în cele din urmă se va uza. Atunci când duratele de convorbire și de așteptare sunt considerabil mai reduse decât ar fi normal, înlocuiți bateria.

Dispozitive cu baterie fixă Nu încercați să scoateți bateria, deoarece puteți deteriora telefonul. Bateria poate fi încărcată și descărcată de sute de ori, dar, în cele din urmă, se va uza. Dacă duratele de convorbire și duratele în regim de așteptare sunt considerabil mai scurte decât în mod normal, duceți dispozitivul la cea mai apropiată unitate de service autorizată pentru înlocuirea bateriei.

Încărcați dispozitivul cu un încărcător compatibil. Tipul mufei de încărcător poate varia. Timpul de încărcare poate varia în funcție de capacitatea dispozitivului.

Informații privind siguranța bateriei și a încărcătorului

După ce se încheie încărcarea dispozitivului, deconectați încărcătorul de la dispozitiv și de la priza electrică. Rețineți că încărcarea continuă nu ar trebui să depășească 12 ore. Dacă nu este utilizată, o baterie complet încărcată se va descărca în timp.

Temperaturile extreme reduc capacitatea și durata de viață a bateriei. Pentru performanță optimă, păstrați întotdeauna bateria la temperaturi cuprinse între 15 °C și 25 °C (59 °F și 77 °F). Este posibil ca un dispozitiv a cărui baterie este fierbinte sau rece să nu funcționeze temporar. Rețineți că bateria se poate descărca rapid la temperaturi scăzute și poate pierde suficientă energie pentru ca telefonul să se oprească în câteva minute. Când vă aflați în aer liber la temperaturi scăzute, mențineți telefonul cald.

Respectați reglementările locale. Reciclați bateria ori de câte ori acest lucru este posibil. Nu eliminați la deșeuri menajere.

Nu expuneți bateria la presiuni ale aerului extrem de scăzute și nici la temperaturi extrem de ridicate, cum ar fi cele obținute prin eliminare în foc, întrucât aceasta poate provoca explozia bateriei sau scurgerea de lichid ori gaz inflamabil.

Nu demontați, nu tăiați, nu striviți, nu îndoiți, nu înțepați și nu deteriorați în alt mod bateria. În cazul apariției unei scurgeri de lichid din baterie, evitați contactul lichidului cu pielea sau cu ochii. Dacă, totuși, acest lucru se întâmplă, spălați imediat cu apă din abundență zonele afectate sau apelați la un medic. Nu modificați bateria, nu încercați să introduceți corpuri străine în aceasta, nu o scufundați și feriți-o de apă sau alte lichide. Bateriile pot exploda dacă sunt deteriorate.

Folosiți bateria și încărcătorul numai conform destinației. Utilizarea incorectă sau utilizarea unor baterii sau a unor încărcătoare incompatibile poate implica riscuri de incendii, explozii sau alte pericole. De asemenea, poate duce la anularea aprobărilor sau a garanțiilor acordate dispozitivului. În cazul în care considerați că bateria sau încărcătorul sunt deteriorate, duceți-le la un centru de service sau la distribuitorul telefonului înainte de a continua să le utilizați. Nu folosiți niciodată un încărcător sau un acumulator deteriorat. Utilizați încărcătoarele doar la interior. Nu încărcați dispozitivul în timpul unei furtuni cu descărcări electrice. Când încărcătorul nu este inclus în pachetul de vânzare, încărcați dispozitivul utilizând cablul de date (inclus) și un adaptor de alimentare USB (poate fi vândut separat). Puteți încărca dispozitivul cu cabluri și adaptoare de alimentare de la terți care sunt conforme cu USB 2.0 sau o versiune ulterioară și cu reglementările naționale aplicabile și standardele de siguranță internaționale și regionale. Este posibil ca alte adaptoare să nu îndeplinească standardele de siguranță aplicabile, iar încărcarea cu astfel de adaptoare poate reprezenta un risc de pierdere a bunurilor sau de vătămare corporală.

Pentru a scoate din priză cablul de alimentare al încărcătorului sau al unui accesoriu, prindeți ștecherul și trageți de acesta, nu de cablu.

În plus, dacă dispozitivul are baterie amovibilă, se aplică următoarele condiții:

  • Înainte de a scoate acumulatorul, opriți întotdeauna dispozitivul și deconectați-l de la încărcător.
  • Scurtcircuitarea accidentală poate apărea atunci când un obiect metalic atinge contactele metalice ale bateriei. Este posibil ca acesta să deterioreze bateria sau alt obiect.
Considerați utile aceste informații?

Țări și Limbi

Alege limba

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Discutați cu noi

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Cum vă putem ajuta?

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

*Vă rugăm să completați cel puțin aceste câmpuri.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reparare sau înlocuire

Știm că poate fi neplăcut să îți trimiți produsul în service.Pentru liniștea ta, am răspuns la câteva întrebări frecvente vizavi de acest subiect.

Cu toate că majoritatea soluțiilor pot fi găsite în centrul nostru de ajutor, dacă produsul tău necesită reparații, facem tot posibilul să ți-l returnăm în doar câteva zile.

Trimiterea produsului tău în vederea reparării necesită 4 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Reparare sau înlocuire

Vom evalua produsul tău și îl vom repara sau înlocui (dacă nu poate fi reparat) pe loc.

Produs expediat

De obicei, produsul se întoarce la tine la o zi după reparare sau înlocuire.

Începe acum

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.

Reciclează

Nu arunca telefonul vechi - reciclează-l și fă un lucru bun pentru planetă.

Trimite-ne telefonul de care nu mai ai nevoie și fii sigur că va fi casat în siguranță. Nu te costă nimic și ne vom asigura că materiile prime vor fi refolosite.

Ca să te convingem, am pregătit răspunsuri la câteva întrebări frecvente. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre modul în care îți reciclăm telefonul sau modul în care ni-l poți trimite, ne poți contacta prin chat live sau e-mail.

2 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Începe acum